ASEE Solutions (România), companie aflată în topul furnizorilor de soluții IT din România, a obținut statutul Veeam Competency Program

decembrie 12, 2023

ASEE Solutions (România), companie aflată în topul furnizorilor de soluții IT din România, a obținut statutul Veeam Competency Program, care reflectă angajamentul ASEE de a furniza soluții complete și avansate pentru protecția datelor, cu accent pe securitate, recuperare rapidă și adaptabilitate la cerințele mediilor de afaceri în evoluție. Acest demers va contribui, pe termen mediu, cu 5% la creșterea veniturilor recurente ale ASEE și la creșterea numărului de companii care nu plătesc pentru ransomware și își recuperează datele prin propriile mecanisme de restaurare de la 16% la 25%.

„Pe termen mediu, statutul Veeam Competency Program va aduce un impact pozitiv de aproximativ 5% la nivelul veniturilor recurente înregistrate de ASEE. Asumarea tuturor celor patru competențe în cadrul Programului de Competență a Partenerilor Veeam® reprezintă o etapă importantă pentru ASEE în România și reflectă angajamentul nostru de a oferi clienților noștri cel mai înalt nivel de protecție a datelor și soluții de recuperare în caz de dezastru. Suntem mândri că suntem primul şi singurul partener din România care a obţinut această distincţie", a declarat Adrian Năstase, Country Leader al ASEE Solutions.

Programul de Competență pentru Parteneri Veeam® este un proces de certificare conceput pentru a recunoaște partenerii care excelează în furnizarea de soluții complete de protecție a datelor utilizând tehnologiile de ultimă oră ale Veeam. Succesul ASEE România în dobândirea tuturor celor patru competențe în program este o dovadă a expertizei și dedicării lor în furnizarea de servicii de top clienților lor.

Cele patru competențe dobândite de ASEE România în cadrul Competenței Partenerilor Veeam®

1. Container Protection: Containerizarea a devenit o tehnologie critică pentru dezvoltarea şi implementarea modernă a aplicaţiilor. Expertiza ASEE România în domeniul protecției containerelor asigură faptul că întreprinderile își pot securiza eficient aplicațiile și datele containerizate.

2. Microsoft 365 Protection: Având în vedere dependența tot mai mare de Microsoft 365 pentru productivitate și colaborare, nevoia de soluții robuste de protecție a datelor este esențială. Competența ASEE România în Microsoft 365 Protection asigură faptul că organizațiile își pot proteja datele critice în mediul Microsoft 365.

3. Public Cloud Protection: Pe măsură ce companiile își migrează volumul de lucru în mediile publice cloud, asigurarea disponibilității și securității datelor în aceste medii este crucială. Competenţa ASEE România în domeniul Public Cloud Protection garantează că datele clienţilor rămân sigure şi accesibile în platformele publice de cloud.

4. Ransomware și Disaster Recovery: Atacurile ransomware au devenit o amenințare gravă pentru întreprinderile din întreaga lume. Expertiza ASEE România în Ransomware și Disaster Recovery permite organizațiilor să atenueze aceste riscuri în mod eficient, asigurând continuitatea afacerii chiar și în fața atacurilor cibernetice și a dezastrelor.

„Propunerea noastră vizează creșterea rezilienței prin adoptarea unui set de practici și tehnologii menite să prevină, să răspundă și să ofere capacitatea de recuperare a organizatiilor în fața atacurilor cibernetice. Ca o provocare, ne propunem creșterea numărului de companii reziliente la atacuri - care nu plătesc pentru ransomware și își recuperează datele prin propriile mecanisme de restaurare - de la 16% la 25%”, a adăugat Adrian Năstase.

Ceea ce diferențiază ASEE România este faptul că, în prezent, este singurul partener din România care a dobândit toate cele patru competențe în cadrul Programului de Competență a Partenerilor Veeam®. Această realizare evidenţiază poziţia de lider în furnizarea de soluţii tehnologice în ţară, capabile să ofere soluţii complete şi avansate de protecţie a datelor.


Articol furnizat de KomuniK - Comunicate de presa

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro