Art Implant clinica stomatologica unde problemele tale dentare devin grijile noastre

Coroanele dentare sunt printre cele mai populare forme de acoperire a unui dinte deteriorat. Cu totii apelam la asfel de forme pentru a ne proteja plombele pe care le punem pentru ca acestea sa reziste de-a lungul timpului. Totodata, coroana dentara se poate aplica si in cazul unui implant dentar dandui-se o forma si o structura functionale.
In cazul in care va confruntati cu o astfel de problema, clinica stomatologica Art Implant va poata ajuta in acest sens, clinica fiind renumita pentru calitatea serviciilor stomatologice prestate pacientilor sai.

Coroane dentare de durata

Coroanele dentare sunt recomandate atunci cand caria este foarte mare si medicul stomatologic nu mai poate reface dintele cu o simpla plomba ci este necesara si o coroana dentara care sa consolideze lucrarea realizata.
Se mai poate recurge la o coroana dentara atunci cand se produce o fractura dentara, cand exista dimensiuni diferite ale dintilor sau cand forma si culoarea dintilor nu sunt asa cum le dorim noi.

Puteti scapa de toate aceste probleme apeland la Art Implant, clinica unde va puteti pune o coroana dentara care sa va redea zambetul si bucuria de alta data. La aceasta clinica va puteti pune coroane dentare din zirgoniu, ceramica si metal.

Este important de stiut ca de cele mai multe ori este nevoie sa se sacrifice o bucata din tesutul dentar natural prin slefuire.Coroana dentara este formata din 2 parti:capa si ceramica, prima parte fiind reprezentata de un schelet ce are rol de suport pentru ceramica. Capa poate fi realizare din diferite materiale cum ar fi metalul, zirconiul sau ceramica prestata.

Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati clinica stomatologica Art Implant pentru o consultatie care sa va ajute sa luati decizia cea mai buna pentru problema dvs.» Preluat de pe LivePr.ro
Art Implant clinica stomatologica unde problemele tale dentare devin grijile noastre