Ariki ro – magazinul online al bijuteriilor de argint cu suflet

Bijuteriile de argint reprezinta minunate accesorii si forme de expresie a stilului si a personalitatii. Bijuteriile pot fi pietre pretioase si semipretioase sau figuri interesante cu o mare incarcatura simbolica, ce pot investi purtatorul cu o energie pozitiva, cu optimism sau cu noroc.

Bijuteriile de argint sunt la ele acasa in magazinul Ariki

Daca vrei sa cumperi bijuteriile de argint pentru a-ti imbogati colectia de accesorii, intra pe site-ul celor de la Ariki, magazinul online cu cele mai interesante bijuterii pentru orice stil. Aici gasesti o impresionanta colecti de bijuterii de argint simple sau cu pietre stralucitoare de zirconiu, cu un design deosebit, plin de eleganta si rafinament.

Bijuteriile de argint sunt excelente pentru orice ocazie

Daca vrei sa ai o bijuterie superba si nemaipomenita, cauta bijuteriile de argint cu Paua Shell din magazinul online Ariki. Acestea sunt placate cu aur de 22K si au un design spectaculos, plin de mister. Paua Shell este o scoica marina ce se gaseste numai in apa nepoluata de pe tarmurile Noii Zeelande. Se particularizeaza prin irizatiile de albastru si verde si este foarte apreciata de femeile din toata lumea.
O alta categorie impresionanta de bijuterii disponibile la ARIKI este cea a bijuteriilor de argint cu sidef Mother of Pearl de aici, din magazinul online Ariki. Aceste bijuterii sunt placate cu aur de 22 K si reprezinta un cadou deosebit pentru persoanele iubitoare de frumos. Sideful Mother of Pearl provine dintr-o scoica speciala care se gaseste numai in apele oceanului pacific si se recunoaste prin irizatiile negre deosebite, cu reflexii multicolore. Pe langa frumusetea sa naturala, Mother of Pearl, are o semnificatie simbolica speciala: repezinta prestigiul, rangul si bogatia.

Bijuterii pentru femei, dar si pentru barbati

Nu numai femeile sunt rasfatate in magazinele ARIKI, ci si barbatii. Aici gasesti o varietate mare de bijuterii speciale pentru femei, cu bratari, cercei, coliere, inele, pandantive si brose, dar si accesori deosebite pentru barbati: pandantive, bratari, ace de cravata si butoni.


» Preluat de pe LivePr.ro
Ariki ro – magazinul online al bijuteriilor de argint cu suflet