Arestata pentru ca a incercat sa-i taie penisul sotului ei cu foarfeca

Virginia Valdez, in varsta de 72 de ani, a fost condamnata la 3 ani de inchisoare si 429 de ore munca in folosul comunitatii pentru ca si-a atacat sotul, incercand sa-i taie penisul cu o foarfeca. Cuplul era casatorit de 32 de ani dar treceau printr-un divort. Se pare ca in ziua atacului, cei doi se aflau intr-un moment intim in dormitorul lor. Femeia a pretins ca merge sa-si curete dintii dar s-a intors cu o foarfeca in mana.

Domnul Valdez a reusit sa opreasca sangele cu mai multe prosoape si sa cheme o ambulanta la timp. Acesta a spus ca stie ca sistemul de justitie are standarde duble atunci cand vine vorba despre violenta in familie in cazul in care victima este un barbat.
"Sunt aici in fata voastra pentru a sublinia faptul ca si sotii pot fi victime ale violentei domestice, dar in unele cazuri, barbatii se tem sa vorbeasca din cauza fricii de a fi catalogati drept ridicoli sau ciudati", a precizat Valdez pentru ABC7.

Avocata barbatului a spus: "Clientul meu considera ca daca ar fi fost vorba despre o femeie victima a violentei in familie, acest caz nu ar fi fost atat de mult timp amanat si pedeapsa pentru Virginia ar fi fost mult mai aspra".

Sursa: Mirror

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro