Arenele de Joaca au ajuns la a V-a editie in Bucuresti

Cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, Arenele de Joacă, va reuni în parcul Herăstrău, pentru a cincea oară, copiii şi părinţii din Bucureşti. Evenimentul se desfăşoară pe 5 iunie, la intrarea Charles de Gaulle a parcului, între orele 10:00 şi 18:00. Proiectul este realizat de Asociaţia Sport pentru Viaţă, înfiinţată de campioana olimpică Gabriela Szabo în 2006.

Evenimentul include, ca şi la celelalte ediţii, numeroase activităţi sportive pentru părinţi şi copii: baschet, volei, badminton, fotbal, mini-golf, popice, tenis de masă, gimnastică, competiţii de atletism. De asemenea, vor fi organizate şi ateliere de TSA (tehnica speologiei alpine) şi de escaladă pe panou. Cei mici vor primi premii şi vor putea să participe la tombole. Pe tot parcursul zilei, copii talentanţi din capitală vor fi prezenţi pe scena evenimentului, pentru momente artistice şi sportive.

La eveniment participă în mod activ campioni olimpici şi mondiali, care îi vor învăţa pe copii să facă sport. Vor fi prezente Gabriela Szabo (campioană mondială la atletism), Monica Roşu (campioană mondială la gimnastică), Diana Oprea (campioană mondială la fitness), Otilia Bădescu (campionă europeană la tenis de masă) şi multe alte personalităţi din lumea sportului.

„Timpul a trecut şi iată că am ajuns şi la ediţia a cincea. Cea mai mare bucurie este să vedem cum an de an vin tot mai mulţi copii, dornici să facă mişcare în aer liber”, a declarat Gabriela Szabo, iniţiatoarea campaniei. „Sperăm să oferim şi anul acesta atât celor mici, cât şi părinţilor, experienţe memorabile”, a încheiat campioana.

În 2010, evenimentul sportiv Arenele de Joacă se va desfăşura şi în Sibiu, chiar de ziua copiilor. În cei patru ani de existenţă, ediţiile Arenelor au adunat peste 40.000 de copii. Evenimentul face parte din campania socială Sport pentru Viaţă, iniţiată de Gabriela Szabo în 2006. Proiectul are ca public important copiii, dorind să se apropie de aceştia pentru a-i învăţa de mici ce importanţă are sportul pentru sănătate şi ce trebuie să facă pentru a avea grijă de corpul şi de mintea lor.

Mai multe informaţii despre Arenele de Joacă puteţi afla pe www.areneledejoaca.ro şi pe www.blogpentruviata.ro. Sponsorii evenimentului sunt Banca Transilvania, Henkel şi Astra Asigurări, iar companiile partenere sunt La Fântâna şi Adventure Camps. Partenerii media care susţin proiectul sunt Radio Itsy Bitsy, Radio Zu, Trusa pentru părinţi, Copilul.ro, UtileCopii.ro, Ele.ro, Babyonline.ro, PrichindelulMeu.ro, ŞcoliŞiGrădiniţe.ro şi BoneŞiMenajere.ro.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro