Aragaz nou? Iata ce trebuie sa stii

Pe piață din Romania există numeroase modele de aragaze de la cele clasice, ieftine și până la cele cu plită și cuptor electric, modele incorporabile, ceva mai scumpe decat un aragaz clasic.

 

Inainte sa alegi un aragaz, trebuie să te gândești la nevoile tale. Vezi mai jos cele mai importante criterii!

 

1.    Bugetul alocat achizitiei unui aragaz nou

 

Primul lucru la care trebuie să te gândești când îți achiziționezi orice produs este bugetul. Este bine să îți faci un buget estimativ înainte de a începe să cauți un electrocasnic, in general. Astfel, nu vei fi tentat să achiziționezi un produs mult prea scump. Poti alege un aragaz Bosch, ceva mai scump, putin peste 2000 de lei dar cu multe reviewuri bune de la utilizatori sau un aragaz mai ieftin.

 

 

2.    Dimensiuni

 

Fii atent la dimensiunea aragazului deoarece trebuie neaparat să încapă în bucătăria ta, dar să aibă și un cuptor destul de mare. Dacă gătești doar pentru tine, poți opta pentru un aragaz cât mai mic. Astfel, vei economisi bani și la achiziționarea produsului și la costuri.

 

 

3.    Electric, pe gaz sau mixt?

 

Un alt lucru important de luat în considerare este tipul de aragaz. Vrei unul electric, unul pe gaz, sau unul care să le îmbine pe amândouă? Alegerea unui aragaz chiar este greu de realizat!

 

Aici este strict personal. De ce? Pentru ca fiecare tip de aragaz vine cu avantajele și dezavantajele lui!

 

 

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro