Aplice led – Eficienta maxima la costuri mici

Tehnologiile moderne de care dispunem in prezent ne ajuta sa finalizam activitatile de zi cu zi mult mai usor fara a depune eforturi mari. Din punct de vedere al iluminatului modern, gama de aplice led ofera un raport calitate – pret avantajos pentru toti consumatorii care isi doresc un luminat calitativ, reglabil si fara a afecta vederea in mod negativ. Descopera ofertele de la Electric-Concept din aceasta luna la cele mai tari produse si solutiii de iluminat pentru interior si exterior! 

Cat consuma niste aplice led?

In momentul in care te-ai hotarat care este solutia de iluminat potrivita pentru casa ta, urmatorul pas este sa incepi sa cauti cele mai moderne si placute modele la cele mai avantajoase preturi. Aici intervine echipa Electric-Concept, magazinul tau online care iti pune la dispozitie cele mai noi si eficiente solutii pentru iluminat. De diferite modele, marimi si culori, gama de aplice led iti ofera un consum redus la factura de energie electrica oriunde le-ai amplsa in locuinta si oricare ai fi nivelul de energie pe care l-ai folosit.
aplice led
Astfel, consumul unor aplice led in locuinta ajunge variaza intre valoarea de 5W si 48W. De cele mai multe ori, temperatura de culoare poate sa fie ajustata in functie de preferinte sau in functie de activitatea defasurata in camera respectiva. Poti opta pentru o lumina alba rece sau o lumina alba calda, totul depinde in functie de preferintele tale. Sursa de alimentare pe care o au niste aplice led este de alimentare 220V.

Eficienta este garantata! 

In comparatie cu lampile fluorescente, gama de solutii de iluminat cu tehnologia Led ofera un design mai placut, plus o serie de avantaje pe care cu greu le poti combate. Astfel, siguranta ecologica este garantata, deoaree nu contin plumb, mercur sau alte substante nocive. Asadar, acestea reduc semnificativ costurile la factura de energie electrica, dar si la intretinere, astfel calitatea lampii va fi imbunatatita. Durata de viata este mai mare, astfel ca nu va trebui sa o inlocuiesti la fel de des si vei putea sa economisesti bani si timp.

Alege produsele calitative de la Electric Concept si bucura-te de performanta si un raport calitate – pret avantajos. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa sau viziteaza site-ul pentru mai multe oferte, preturi si detalii!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Aplice led – Eficienta maxima la costuri mici

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro