Aplicatia TV gratuita de la Orange pentru Android

decembrie 22, 2011

Clientii Orange pot urmari in direct pe telefonul mobil emisiunile preferate de la TV si radio prin aplicatia TV de la Orange. Aceasta poate fi descarcata gratuit din Android Market sau din Portalul Orange pe mobil.

AplicatiaTV de la Orangeofera clientilor posibilitatea de a urmari direct pe telefon 17 posturi TV. În plus, contine un bogat catalog cu inregistrari ale unor emisiuni de stiri sportive, de divertisment, dar si videoclipuri muzicale, ce pot fi descarcate ulterior pe telefon, atat in Portalul Orange pe mobil, cat si in aplicatie. Videoclipurile pot fi vizionate la o calitate a transmisiei video foarte buna.

TV de la Orangepoate fi folosita atat prin intermediul conexiunii 3G, cat si prin Wi-Fi, iar traficul de date se tarifeaza in functie de abonamentul si de optiunile active pe numar. Clientii Orange care beneficiaza de trafic nelimitat in Portalul Orange pe mobil au trafic nelimitat si in aplicatie, iar cei care folosesc abonamente Pantera de 21 de euro sau mai mari au inclus atat traficul, cat si accesul la canalele TV, la radio si la catalogul de inregistrari.

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro