Aplicatia revolutionara care usureaza viata barbatilor

februarie 28, 2014

Dezvoltatorii de aplicatii si-au folosit in sfarsit abilitatile pentru a crea ceva care sa usureze viata barbatilor din toata lumea care vor sa savureze linistiti cateva beri cu prietenii si, in acelasi timp, sa nu aiba probleme cu iubitele atunci cand se intorc acasa putin ameti. Asa a aparut aplicatia pentru mobil care trimite automat mesaje iubitei, in timp ce tu te distrezi cu prietenii „ca intre baieti”.

„BroApp” este disponibila deja pentru dispozitivele cu Android si poate fi descarcata de pe Google Play Store. Odata instalata pe telefonul mobil, aplicatia poate trimite automat mesaje de dragoste, prin care barbatul care sta la bere su prietenii isi sensibilizeaza iubita. Astfel, femeia nu poate reclama faptul ca este neglijata si ca barbatul de langa este un „porc insensibil”.

Aplicatia este descrisa de dezvoltatori ei ca un instrument inteligent care contribuie la maximizarea relatiei de cuplu.

Imediat dupa instalare, utilizatorul va trece numele si numarul de telefon al iubitei, dupa care vor putea scrie mesaje predefinite care sa fie trimise in momente cheie. Dezvoltatorii s-au gandit la toate pentru ca utilizatorii aplicatiei sa nu fie dati de gol in fata iubitelor. Ar fi chiar neplacut ca aplicatia sa trimita mesaje cand cei doi sunt impreuna, asa ca a fost introdusa o functie care detecteaza si recunoaste reteaua wireless din locuinta iubitei, iar trimiterea de mesaje este oprita. De asemenea, aplicatia detecteaza cand utilizatorul ii trimite un mesaj „real” iubitei si anuleaza trimiterea mesajelor predefinite pentru a evita momentele stanjenitoare din cuplu.

Cea mai tare functie este cea care protejeaza aplicatia de ochii indiscreti ai iubitelor. In momentul in care se incearca accesarea neautorizata de catre iubita, se va afisa o lista fictiva de cadouri pe care utilizatorul ar pregati-o pentru a-si surprinde jumatatea.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro