Apartheidul pisicilor grase de la Bruxelles

Apartheidul pisicilor grase de la Bruxelles

În cele mai recente dezvaluiri despre risipa bugetara din UE, publicatia britanica Daily Mail estimeaza ca noua diplomatie europeana, condusa de baroana Catherine Ashton, este, de departe, cea mai "bugetofaga".

Cazul Hahaianu a schimbat imaginea romanilor in Italia

Intre discutiile despre munca, infractiuni si pericolul pierderii limbii romane, laitmotivul imaginii, o veche \"poveste\" care inca ii mai bantuie pe romanii din Italia, apare in programul oricarei intalniri a diaspora.

Clasamentul joburilor mereu vacante

Chiar daca e criza, somerii indemnizati nu se inghesuie sa ocupe locurile de munca disponibile daca sunt prost remunerate. Salariile mici fac mult mai atractiva indemnizatia de somaj. Joburile in confectii sunt cele mai ocolite, intrucat sunt temporare si retribuite cu 600 de lei brut.

Basescu la Ljubljana: vizita de aflat in treaba

Vizita pe care o incepe miercuri presedintele Romaniei, Excelenta Sa Domnul Traian Basescu, in Republica Slovenia este nu doar una dintre extrem de putinele iesiri ale sale in strainatate in acest prim an al celui de-al doilea mandat la Palatul Cotroceni -, o dovada a izolarii tarii noastre pe plan extern, din pricina felului sau de a se comporta.

Opt romani dintr-o suta fac sport in mod regulat. Cum arata cifrele in UE – SPECIAL

Romanii nu prea iau sportul in serios: jumatate dintre ei recunosc ca nu fac deloc miscare. Nici \"efortul\" nu e chiar efort, ci, potrivit studiilor, mai degraba prilej de socializare. Cum stam in comparatie cu europenii.

Secretele palincii din Ardeal

Cea mai cunoscuta bautura traditionala a ardelenilor, palinca, este preparata chiar in aceste zile in distileriile din Transilvania. Tare si aromata, ea este un motiv de mandrie pentru locuitorii din aceasta zona.