Aparatul dentar, mai mult decat un plus de estetica

Aparatul dentar corecteaza si aliniaza dintii, iti ofera acel zambet perfect, atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Noile generatii de aparate dentare corecteaza aproape orice imperfectiune, la aproape orice varsta, iti ofera confort si eficienta si pot fi purtate fara a fi observate. Inghesuirile dentare sunt cel mai simplu de tratat si au si rezultate 100%, dar aparatul dentar poate avea un real succes si in probleme ale danturii din nastere cum ar fi dinti rotati, decalaje dintre mandibula si maxilar si multe altele. Daca si pentru tine, dantura este un motiv de a nu te simti in largul tau sau de a nu zambi in public, cu siguranta esti una dintre persoanele care au nevoie de o reabilitare dentara, de un tratament ortodontic, care sa iti redea increderea in sine. Apeleaza cu incredere la specialistii clinicii de stomatologie din Bucuresti, Neoclinique pentru o transformare spectaculoasa.

Aparate ortodontice clasice – sunt cele mai frecvente, formate din inele, sarme si/sau bracketi. Inelele se fixeaza in jurul dintilor si servesc ca ancore pentru dispozitiv, iar bracketii sunt in general fixati pe suprafata frontala a dintelui. Legaturile de sarma trec prin bracketi si sunt atasate de inele. Strangerea legaturilor de sarma exercita presiune asupra dintilor, facandu-i sa migreze treptat in noua pozitie. Aparatele ortodontice se ajusteaza de obicei lunar pentru obtinerea rezultatelor dorite, iar purtarea lor poate dura intre cateva luni si cativa ani.

Aparatul dentar invizibil foloseste din plin tehnologia digitala, aparatul dentar invizibil tip gutiera propune un tratament aproape invizibil din punct de vedere al materialelor folosite, dar 100% vizibil din punct de vedere al rezultatelor obtinute.  Practic, tehnologia folosita se bazeaza pe niste aparate dentare care seamana cu gutierele si care poarta denumirea de „aliniatori”. Din punct de vedere ortodontic, aparatul dentar invizibil - poate deveni solutia optima, usor de agreat de multi dintre noi, datorita stilului complet diferit, dar si a rezultatelor extrem de bune, indiferent de problema, stil de viata si varsta.

Oricare dintre aceste aparate dentare este alegerea ta, cu siguranta rezultatele vor fi pe masura asteptarilor tale.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Aparatul dentar, mai mult decat un plus de estetica

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro