Aparate de incalzit electrice la reducere

septembrie 16, 2010

Odata cu venirea toamnei, incalzirea spatiului de locuit devine o problema de actualitate. Daca nu ai planuit o investitie in sistemul de incalzire a locuintei tale, ia in considerare aparatele de incalzit electrice, o solutie eficienta de a asigura confortul termic al locuintei tale.

Choicebrand iti vine in ajutor pentru a crea confortul de care ai nevoie intr-un mod practic si putin costisitor : in perioada 16-30 Septembrie cumpara din magazinul nostru online aparate de incalzit cu 20% reducere !

Alege aparatul de incalzit care raspunde cel mai bine nevoilor tale. Noi iti propunem calorifere electrice de tip convector, radiatoare pe ulei si aeroterme de cea mai buna calitate de la Delonghi, o marca de traditie in producerea aparatelor de incalzit.

Oferta noastra cuprinde o gama variata de modele, fiecare dispunand de functionalitati avansate : putere de pana 3000W, mai multe trepte de incalzire, termostat variabil si termostat de siguranta, timer digital, functie anti-inghet, protectie la supraincalzire etc.

Aceste aparatele de incalzit electrice iti ofera o temperatura constanta in camere, posibilitatea de a controla consumul de energie si de a muta aparatele in functie de nevoi.

Choicebrand.ro este singurul magazin online din Romania care va ofera electrocasnice mici resigilate si reconditionate, numai branduri de top la jumatate de pret ! Firma Britcom proceseaza produse electrocasnice mici pentru bucatarie, curatenie si confort, aparate de ingrijire personala, telefoane fixe, unelte pentru casa si gradina. Procentual doar 15% din produsele reconditionate sunt vandute pe piata din Romania atat prin magazinul online www.choicebrand.ro cat ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Aparate de incalzit electrice la reducere

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro