Antreprenorii romani au acum la dispozitie un serviciu ...

septembrie 13, 2010

Bucuresti, 13 Septembrie 2010 – Cei care doresc sa inceapa o afacere, sau aceia care au dezvoltat deja un business si iau in considerare vanzarea acestuia, pot gasi sprijin prin serviciul BizSuport de consultanta si asistenta online, dedicat cerintelor specifice care apar in aceste stadii. BizSuport ofera de asemenea consultanta investitorilor interesati de participarea intr-un startup sau achizitia unei afaceri mature.

Antreprenoriatul este o alternativa care castiga tot mai mult teren si in Romania, iar efectele perioadei de criza au accentuat interesul multor profesionisti pentru deschiderea propriei afaceri. In acelasi timp, se observa nevoia unei preocupari mai ridicate pentru aspectele fundamentale in dezvoltarea unei afaceri, precum planificarea strategica si financiara.

“Chiar daca in trecut accentul s-a pus de multe ori in mediul romanesc pe intuitie si poate mai putin pe o strategie clar formulata, tendinta tot mai evidenta este spre o abordare structurata a demararii si dezvoltarii unei afaceri. Piata locala de consultanta in management este foarte dinamica, cu toate acestea firmele specializate se orienteaza cu precadere catre jucatori mari, cu pozitii de top. BizSuport s-a nascut din dorinta de a sustine antreprenorii si afacerile de talie mica si mijlocie prin servicii de consultanta strategica adaptate nevoilor specifice ale acestora, precum si unor bugete reduse”, declara Adriana Suba, managing director al BizSuport.

Serviciile BizSuport destinate celor care doresc demararea si dezvoltarea unei afaceri includ testarea fezabilitatii ideii de afaceri, pregatirea planului de afaceri si a proiectiilor financiare, conceperea unui model de afaceri inovativ si identificarea de avantaje competitive sustenabile. ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Antreprenorii romani au acum la dispozitie un serviciu ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro