Annes, parasita de iubit pentru…Lolita! Afla ce rol are Akon in toata povestea!

Diamante, perle, dragoste si…un nou single Annes, o poveste plina de senzualitate si delicatete, care o aduce in peisajul muzical romanesc pe fascinanta “Lolita”. Piesa produsa de Alin Radu este dinamica si fermecatoare ca si personajul care ii da numele.

Annes realizeaza un featuring inedit cu DreiRos, rapper de origine romana – stabilit in S.U.A de 14 ani – care a colaborat cu Akon si alti cativa artisti internationali a inspirat-o pe artista sa cante chiar si ea, in premiera – rap dezvaluindu-ne o seducatoare fateta a vocii artistei.

Intre toate "Evele" care populeaza legendele, miturile si povestile, Lolita este numele care aduce cu sine probleme in amor. Asimilata ca simbol al fluturelui, Lolita este imponderabila fiinta care determina barbatii sa alerge spre pierzanie.

Annes canta povestea intalnirii cu "Lolita" cu delicatete si senzualitate, incercand sa-si avertizeze iubitul asupra alegerii pe care o face. “In piesa, cel mai recent single al meu care sper sa va placa, sunt parasita de iubit pentru Lolita… Eu incerc insa sa-l avertizez ca Lolita nu vrea dragostea lui, ci doar diamante si perle ! Daca ascultati piesa o sa aflati dezodamantul !”, spune Annes.

“Lolita” va fi pe buzele tuturor in aceasta vara, fiind recomandata de ritmul antrenant, vocea patrunzatoare si o poveste in care ne regasim cu totii, pentru ca am trait-o macar dintr-o perspectiva.

“Lolita” este cel de-al doilea extras pe single lansat de Annes dupa ce vara trecuta si-a incantat fanii cu piesa “Unde”. Indragita artista se pregateste pentru a lansa in aceasta toamna un nou album si isi invita fanii si prietenii alaturi de ea pe pagina oficiala www.facebook.com/annes.ro