Annes canta In ploaie cu Jimmy Dub, Adi Cristescu si Connect-R

noiembrie 8, 2013

“In ploaie” este noul single lansat de Annes, dupa ce artista a dat culoare verii cu “Lolita” un featuring inedit cu Drei Ross.

Annes revine in forta si ia cu asalt toamna cu o piesa de dragoste produsa de Adi Cristescu si pe care o canta impreuna cu Jimmy Dub. Connect-R si-a pus si el amprenta pe versuri, asa ca Annes are toate sansele sa ajunga cat mai repede in topurile de specialitate cu noul ei single.

Artistul care face parte din echipa Rappin On Production si care a participat la schimbarea ritmului pe piaţa muzicală din Romania, Jimmy Dub imprima piesei “In ploaie” cadenta si tempo-ul picaturilor care se scurg, in timp ce vocea Annei, atat de calda si expresiva, transmite toata paleta de trairi sufletesti ale unei indragostite.

“In ploaie” iubirea se curata, renaste, adauga celor doi protagonisti noi nivele emotionale interioare. Este un dar ceresc pentru indragostiti, menit sa ii uneasca din nou. In prima zi de lansare piesa a strans 20.000 de vizualizari pe Youtube si a intrat pe radio KissFM.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro