Angelo Sotgiu (Ricchi e Poveri) la Magic FM: Femeile din Romania sunt printre cele mai frumoase din lume

martie 18, 2013

Formatia italiana Ricchi e Poveri a fost duminica dupa-amiaza invitata Lianei Stanciu si a lui Sorin Cozac in studioul Magic FM, cu cateva ore inainte de mult asteptatul concert pe care il va sustine la Sala Palatului din Capitala.

Intervievati in direct de Liana Stanciu, cei trei artisti italieni, Angela Brambati, Franco Gatti si Angelo Sotgiu, au oferit o explicatie amuzanta a numelui formatiei. „Unul e sarac ('Povero'), altul e bogat ('Ricco'), iar celalalt este 'si' ('e')”, au spus ei.

Cantaretii au explicat ca formula longevitatii formatiei este prietenia si pasiunea pentru muzica. „Nu ne-am certat niciodata cu adevarat”, a marturisit Angela Brambati.

„Femeile din Romania sunt printre cele mai frumoase femei din lume”, a marturisit Angelo Sotgiu. „Trebuie sa vina mai multe in Italia. Trimiteti-ne mai multe. Sunt frumoase, sunt lumina ochilor”, a adaugat si Franco Gatti. „Sunt frumusetea straina din Italia”, a spus acesta.

Invitatii au marturisit ca abia asteapta concertul din aceasta seara. „Magia este muzica”, au declarat artistii. „Veniti in aceasta seara sa cantam impreuna, sa ne simtim bine si sa cream impreuna magia”, a spus artistii.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro