Angajat.ro te angajeaza!

Website-ul ce are ca deviza transferul de informatie in sectorul locurilor de munca “de la oameni la oameni” a fost relansat intr-o formula grafica si redactionala noua.

www.angajat.ro cuprinde informatii despre locuri de munca disponibile in toate judetele tarii, sfaturi pentru cei ce isi cauta un loc de munca si nu in ultimul rand stiri din acest domeniu.
De la infiintarea sa si pana in present, DYNAMYC MIND a a valorificat atent fiecare informatie pe care a primit-o de la clienti si de la candidati. “Deoarece este singura modalitate eficienta pentru a putea forma un nume în acest domeniu si este lucrul pe care îl facem cel mai bine, asigurând servicii competente si satisfacatoare clientilor nostril, in urma unui studiu efectuat de catre o echipa de profesionisti in toata Romania, am luat decizia de a-i da un nou look si de a organiza o noua echipa redactionala, cu care sper ca vom gasi in continuare cele mai bune solutii pentru pozitiile vacante din cadrul companiilor ce ne solicita acest lucru, iar candidatii ce cauta un loc de munca sa gaseaca in www.angajat.ro un colaborator eficient”, a declarat la festivitatea de relansare a website-ului.