Andreea Marin dezvăluie dieta care o ajută să arate bine

Andreea Marin afișează o siluetă de invidiat, aratând din ce în ce mai bine. În ultimul timp, aceasta a devenit un adevărat model de urmat în ceea ce privește alimentația sănătoasă.

Deși fosta ”zână a surprizelor” a slăbit aproximativ 25 de kilograme în ultimele luni, ea continuă să aibă un stil de viață sănătos, adică o alimentație echilibrată combinată cu gimnastica pe care o face în fiecare zi. Vara trecută, Andreea s-a supus timp de zece zile unui regim de detoxifiere în Turcia, care a ajutat-o să își schimbe stilul de viață. Cum toată lumea o întreabă ce mănâncă, Andreea a decis să ne spună din ce se compun mesele ei.

” Pentru că foarte mulți oameni mă întreabă zilnic ce mănânc după detoxifierea de la Centrul de Sănătate de la Bodrum care mi-a deblocat corpul și m-a readus la echilibru și sănătate, iată ce mese am azi, de pildă: micul dejun – 250 ml de lapte de migdale, gustarea 1 – salată rucola cu avocado și nuci, prânz – ciuperci umplute cu pate raw, gustare 2 – hummus și tabouleh, cina – salată cu alge” , a scris aceasta pe Facebook.