Andreea de la Datina s-a rasfatat in vacanta! A facut cura de fructe de mare si a participat la un campionat de poker in Bulgaria!

iulie 23, 2013

Partea feminina a trupei Datina, Andreea, a avut parte de o vacanta romantica in Bulgaria, la Sunny Beach, alaturi de sotul ei. Timp de opt zile, frumoasa cantareata si sotul ei s-au desfatat la un hotel de patru stele cu demipensiune, si-au facut toate poftele si o adevarata cura de fructe de mare. Au jucat poker, s-au plimbat, s-au bronzat si au incercat Fish SPA-ul.

"Am fost in Bulgaria, mai exact la Sunny Beach, o statiune foarte frumoasa, cu nisip fin (nu ca la noi), plaje mari si o apa incredibil de curata, in Romania nu am vazut asa ceva. Am stat 8 zile intr-un hotel de 4 stele cu demipensiune, deoarece vroiam sa mancam si fructe de mare, scoici si raci. Ceea ce s-a si intamplat, in fiecare zi mancam calamari, scoici si platouri cu fructe de mare. Vremea a fost perfecta!", spune cantareata. "Intr-o seara am decis sa mergem la cazinou si sa ne jucam la Slot Machines. Am vazut ca cei de acolo organizau turnee de poker si am zis sa ne incercam si noi norocul, si ne-am inscris amandoi, eu si sotul meu, la turneul pentru a doua zi. Au fost 56 de jucatori, iar incepand cu locul 6 erai premiat. Dupa 6 ore de joc am intrat la masa finala, atat eu cat si Vali, sotul meu. Eu am iesit pe locul 8, iar Vali a castigat turneul. Pentru primul meu turneu de poker eu sunt tare mandra de mine", povesteste, cu gandul inca la vacanta, Andreea. Dupa distractia de la poker si mesele copioase, cantareata si sotul acesteia au vrut sa simta adrenalina si sa-si aduca aminte de copilarie, asa ca si-au rezervat o zi intreaga la Action Aquapark din Sunny Beach, acolo unde au incercat toate toboganele posibile. Serile le incheiau cu plimbari pe faleza si cu cate un Fish SPA.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro