Andra a dezvaluit in exclusivitate pentru Kiss Fm secretul reusitei la examene

Dan Fintescu a inceput weekend-ul cu un invitat special la studioul Kiss Fm din Costinesti: Andra a concertat in fata sutelor de fani adunati in dreptul studioului.

Dupa o repriza de cantare si o sesiune de fotografii cu fanii, Andra a stat de vorba cu DJ-ul Kiss Fm. La mare e frumos si bine, dar programul de concerte e foarte aglomerat, asa ca Andra calatoreste in aceasta perioada prin aproape toata tara.

Iar la spectacole, publicul cere de fiecare data “Inevitabil va fi bine!”. Mai mult, Andra a descoperit ca melodia ei are si rol de amuleta auditiva pentru rezultate bune la examene. “Este cea mai draga melodie, pentru ca este cea mai pozitiva si vad asta in reactia publicului. Îmi mai spune cate unul: Mai, am avut examen, dar am ascultat melodia ta si asa bine mi-a prins…”

Daca Andra pregateste sau nu si vreun panaceu muzical, nu stim. Sigur stim, insa, ca lucreaza la un single nou: “Zilele astea am tot fost in studio. Lucram la un nou single, cu aceeasi oameni, cu aceeasi echipa cu care ma stiti de multa vreme. Sunt cei care au lucrat si la cel mai recent album Inevitabil va fi bine, album care se gaseste peste tot, dragilor”.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro