Americanii dati peste cap de scumpirea carburantilor

aprilie 29, 2008

A venit si randul americanilor sa simta pe pielea lor pretul usturator al benzinei, chiar daca aceasta s-a scumpit doar cu cativa centi. Cu toata aceasta scumpire tot platesc jumatate din pretul unui litru de benzina din Europa, relateaza ananova.com.
Reprezentantii Asociatiei Americane a Automobilistilor vin cu previziuni sumbre pentru soferii din SUA. Combustibilul se va scumpi mult mai mult in urmatoarele luni.
Lovindu-se cu o asemenea problema, americanii sunt nevoiti sa-si modifice planurile de vacanta si sa se orienteze spre destinatii mai apropiate de locul de resedinta. Masina ar putea deveni din ce in ce mai putin folosita. Chiar si la aceasta crestere mica multi americani au preferat sa-si lase masinile acasa si sa mearga cu metroul la serviciu.
Nebunia scumpirii benzinei se va amplifica in lunile urmatoare cand pretul combustibilului va atinge valori astronomice pentru americani. Chiar si atunci vor plati mai putin decat europenii pentru un litru de benzina.
Poate cu aceasta ocazie,americanii se vor gandi sa renunte la masinile cu motoare mari si consum sfidator si se vor indrepta spre autovehicule decente din punct de vedere al consumului de carburant.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro