Amenzi de parcare in valoare de 14.000 £ pentru un Mercedes Benz

Masina este parcata in locul respectiv de 3 ani, timp in care a devenit tinta mesajelor obscene si a unor imagini amuzante inscrise cu degetul pe praful gros de pe caroserie. Parcarea se afla in centrul orasului Birmingham, in zona Broadway Plaza.

Proprietarul locatiei a descoperit autovehiculul descuiat, iar din jurnalul de bord a aflat identitatea proprietarului. Soferul, un barbat din Coventry, nu a putut fi gasit pana in prezent, in ciuda eforturilor depuse de politistii care se ocupa de caz.

Fara a face practic nimic, detinatorul misteriosului Mercedes a strans in tot acest timp datorii in valoare de 14.000 £ din amenzile de parcare. Cu toate acestea, daca barbatul nu va fi gasit, proprietarii parcarii vor fi nevoiti sa plateasca ei insisi suma respectiva.

Nu exista date in arhiva politiei care sa arate ca vehiculul ar fi fost furat, astfel incat motivul pentru care proprietarul nu a mai aparut ramane un mister.

Cercetarile au indicat faptul ca osia din spate a masinii este avariata, astfel incat aceasta are nevoie de reparatii pentru a fi condusa. Cel mai probabil insa va fi tractata pentru a elibera locul respectiv si va ramane proprietate a statului.

Sursa: Metro