Amadeus lanseaza noul lor videoclip Today is my birthday

mai 14, 2013

Una dintre cele mai longevive trupe din peisajul muzical romanesc, Amadeus, lanseaza in premiera pe libertatea.ro un nou videoclip. Piesa, Today is my Birthday, a compusa si produsa de Xenti Runceanu, iar muzica si textul au fost semnate tot de catre Xenti impreuna cu Catalin Gusa. Noul single emana energie pozitiva si se potriveste perfect cu vara care aproape a venit.

Cele 4 fete au facut echipa cu Claudia Cicone si impreuna s-au distrat de pomina la filmarea videoclipului regizat de catre Eugen Gromik. Trupa Amadeus a lucrat in cel mai mare secret la acest videoclip, iar Andreea, Patricia, Alexandra si Cristina doresc sa isi surprinda fanii cu acest nou material.
"Ne-au inspirat foarte mult versurile pentru acest videoclip asa ca am facut o petrecere intre fete! Ni s-a parut o tema interesanta si foarte buna de abordat pentru aceasta vara in care foarte multe fete se vor regasi! Mai mult decat atat in ziua in care am inregistrat piesa era chiar ziua Claudiei!" au declarat fetele de la Amadeus

Succesul fetelor de la Amadeus a depasit de mult granitele Romaniei, astfel ca trupa a sustinut concerte in toate colturile lumii. Talentul frumoaselor instrumentiste este apreciat peste tot pe unde merg asa ca au sustinut spectacole in fata a mii de oameni.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro