Alice Eve, actrita in Star Trek: Extraterestrii exista, dar NASA ascunde dovezile

Alice Eve, actrita in „Star Trek Into the Darkness” dar si in „Men in Black 3” crede cu tarie in existenta extraterestrilor, doar ca NASA refuza sa faca publice dovezile care confirma faptul ca nu suntem singuri in Univers.

In cadrul unei emisiuni TV, actrita britanica in varsta de 31 de ani spune ca a participat la o conferinta pe Skype alaturi de regizorul Star Trek J.J. Abrams, coleki din distributia filmului si echipajul Statiei Spatiale Internationale. In timpul emisiunii a povestit despre experienta deosebita pe care a avut-o cu ocazia conversatiei cu astronautii, completand ca nu este convinsa ca NASA ne-a spus adevarul in ceea ce priveste existenta civilizatiilor extraterestre.

Conversatia cu astronautii a fost de-a dreptul pasionanta, dar ceea ce a intrigat-o pe Alice a fost ceea ce a spus Abrams dupa ce astronautii s-au deconectat. Regizorul a povestit ca in trecut a vorbit cu un astronaut care fusese in misiune la bordul Statiei Spatiale Internationale, iar acesta i-a dezvaluit ca reusit sa observe frecvent aparitii pe care nu si le putea explica.

Alice Eve nu este singura vedeta din lumea filmului care crede in extraterestrii. Tom Cruise a declarat anul trecut ca nu putem exclude varianta existentei altor civilizatii, scrie HuffingtonPost.com.