Alexia Mell, tanara actrita romanca, incanta Italia

Actrita, cantareata si prezentatoare, in putin timp a devenit faimoasa pozand pentru calendarul PLAYGIRL si participand la numerose transmisiuni televizive nationale ( RaiUno,RaiDue ,Canalul Italia, Circuitul “Cinci Stele” etc ) si satellitare.

Serviciul fotografic ambientat in Sicilia anilor 50’ evidentiaza trasaturile tipice mediteraneene, subliniind calda sa senzualitatea; a fost un mare succes.

Alexia a devenit un sex-simbol, alaturi de connationala Ramona Badescu.

Senzualitatea sa naturala au ajutat-o sa-si manifeste aceste trasaturi in televiziune, realizand diferite reclame publicitare Ca sexy star a propus si desfasurat spectacole in diverse localuri.

A reprezentat imaginea (invitata de onoare ) in cadrul celei mai mari manifestari erotice din Italia “EROTIKA 2005” (manifestare care propune anual spectacolele sale ), figura sa fiind presenta pe toate banner-urile publicitare, jurnale,tv etc.

Nu a lipsit de la manifestatie, cea mai populara pornostar a tuturor timpurilor, Cicciolina (Ilona Staller), care, desi prietena intima a Alexiei, se pare ca i-a cam “picat cu tronc” faptul ca Alexia a figurat pe toate banner-urile publicitare si nu numai.

De amintit ca, anul trecut, in cadrul aceluiasi eveniment, a fost Cicciolina a reprezentare imaginea targului.

Insa, cum prietenia e mai presus de orice, Cicciolina a felicitat-o pe noua starleta, sarbatorind evenimentul si succesul Alexiei, cu o cina festiva, la care au participat atata organizatorii cat si participantele la manifestatie.

Spectacolul Alexiei a fost aclamat de public fiind catalogat drept unul dintre cele mai elegante spectacole desfasurate in cadrul manifestatiei erotice desfasurata in Tortoreto, Abruzzo, din 29 iulie – 06 august.

La jumatatea lunii august participa la concursul “Miss Adriatico” , concurs international de frumusete ce vede sfidandu-se frumesti de pe cele doua maluri adriatice.

Participarea sa la concurs a declansat scandalul.

Mamele concurentelor s-au scandalizat, recunoscand Alexia ca fiind o sexy star.

Frumusetea si simpatia Alexiei au invins protestele iar concursul se sfarseste cu acordarea titlului de Miss, Alexiei Mell, care pentru a multumi publicului si organizatorilor , daruieste un cadou muzical, interpretand piesa “ Je t’aime…moi non plus”, piesa inclusa pe albumul cu acelasi nume, al actritei.

Tanara si frumoasa romanca, a presentata cu succes discul sau muzical.

Istorica piesa, in doua versioni ( soft si dance),realizat in anul 1967 pentru a fi interpretat de celebra Brigitte Bardot.

Numai ca ,succesul vine in toamna anului 1969 ,fiind interpretat de Serge Gainsbourg si iubita sa Jane Birkin.

Odata cu succesul piesei izbucneste si scandalul, melodia fiind considerata mult prea erotica pentru acea perioda, magistratii luand decizia de interzicere orice forma de vanzare a piesei.

Deschid strada unui fir muzical: erotismul in muzica.

Actrita Alexia Mell, noua stea al erotismului, interpreteaza aceasta piesa in limba franceza si romana.

Se parea insa ca, piesa cult din anii 70’, inca mai scandalizeaza: in discotechele in care a fost presentata s-a simtit putin teama din partea organizatorilor.

O actrita hard care canta acesta istorica melodie de dragoste, creeaza reactii de tensione.

E destinul Alexiei de a scandaliza si apoi cuceri publicul.

A participat in aceste zile la turneul muzical “Festival Show”, promovat de Radio Birikina si Radio Bella & Monella, condus de prezentatoare de faima Elenoire Casalegno.

Evenimentul, desfasurat in 12 piete din Veneto; Friuli-Venezia Giulia, Lombardia, selectionate dupa atractia turistica si a prezentelor numeroselor opere de arta.

E spectacol in piata. Showul este transmis de cincisprezece televiziuni importante si de canalul satelitar, Sky.

Trei ore de muzica live si coregrafie .

Alexia Mell a cantata alaturi de cantareti faimosi ca: Alexia, Franco Califano, Paola e Chiara, DJ Francesco, Mal, Marco Masini, Ivana Spagna si multi altii.

Nascuta in Bucuresti, la varsta de 19 ani deschide prima activitate, unde pune in practica studiile sale de management.

Societatea se ocupa de computere ,operand cu succes.

Un an mai tarziu, dandu-si seama de capacitatile sale organizative si directionale, deschide cea dea doua activitate; de aceasta data cu un obiectiv divers: distributie produse cosmetice si parfumuri.

Se decide a face o vizita unchilor sai, de ani rezidenti in Italia.

In aceasta perioda tenteaza realizarea fantaziei sale: de a se exibi in lacaluri.

Ii place aceasta experienta: a face spectacole erotice e frumos si senzual.

Site-ul sau www.alexiamell.com inregistreaza numerose vizite, dintre care o buna parte chiar din Romania.

Incepe asadar, din intamplare, experienta sa de sexy-star reusind sa se faca apreciare in Italia pentru frumusetea si determinarea sa. (LB – patlor)