Alexandra Usurelu - primul concert la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti

Alexandra Usurelu este una dintre acele cantarete din Romania care canta din suflet pentru suflet, cu o voce magnifica care ne duce intr-o lume de poveste. Artista si-a indeplinit un vis dupa cum a si declarat, concertand la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti. Biletele la spectacol s-au vandut cu mult inainte zilei de concert. Cei peste 1000 de spectatori au primit la intrare un talon pe care fiecare a trebuit să își scrie adresa de e-mail, pentru a primi cele mai noi cântece ale artistei, în format electronic, iar al doilea — o foaie cu versurile noului cântec — "Suflet, rămâi pur"—pe care spectatorii l-au fredonat la finalul show-ului de două ore.

Alexandra Ușurelu a creat un spectacol in care a reusit sa împleteasca mai multe stiluri și a adus pe scenă prieteni artiști. Show-ul a fost deschis de trupa Blue Noise, iar, încet-încet, alături de artistă au venit Dan Byron și apoi Mircea Vintilă.
Artista a declarat: "Sunt Alexandra și vă mulțumesc că îmi faceți fericirea pură. (...) Pentru mine pur înseamnă emoție, căldură, suflet", a spus ea, referindu-se la numele concertului de la Național — "#Pur".

Concertul de la Teatrul Național dă startul turneului "#Pur", care o va duce pe Alexandra Ușurelu în șase mari orașe din țară: Brașov (29 ianuarie), Buzău (13 februarie), Iași (14 februarie), Constanța (19 februarie), Oradea (27 februarie) și Timișoara (28 februarie).

Sursa: Agerpres

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro