Alex Velea – Eram sigur ca piesa ‘Minim doi’ va fi in top

Alex Velea a cântat duminică seară în Parcul Tineretului, în cadrul Workout & Live Music, eveniment prezentat de Kiss FM. Artistul ne-a acordat un scurt interviu în care a povestit că nu prea a mai avut timp de mers la sală în ultima vreme și că încă de la început a fost convins de succesul piesei “Minim doi”.

“La sală stau între 45 de minute și o oră. N-am mai făcut sport de ceva timp, dar fac sport în concerte”, a declarat Alex Velea pentru Kiss FM.

“Vara asta n-am dormit. A fost o vară foarte tare, o vară specială și pentru voi, pentru că au fost foarte multe piese românești foarte bune”, a spus artistul.

“Eram sută la sută sigur că piesa ‘Minim doi’ va ajunge pe primul loc în topuri. Piesa s-a semnat în mai multe țări în versiunea aceasta, în limba română, dar nu cred că am norocul acela de ‘ma-ia-hi, ma-ia-ho’, să mă lansez cu o piesă în română”, a declarat cântărețul.

“Ruby e proiectul meu de suflet, tot un artist marca Hahaha Production”, a declarat Velea despre cântăreață, împreună cu care a cântat o piesă pe scena din Parcul Tineretului.

“Stau mult în sală pentru că vorbesc mult, mă plimb, fac glume proaste. Aproape în fiecare zi merg la fitness”, ne-a povestit și Ruby

Click aici pentru a descarca piesa

Sursa: KissFM