Alex Gavan si Andrei Nan-in Himalaya, pentru doi optmiari

Dialogul cu optmiarii (varfuri montane de peste 8000 m) nu este o simpla conversatie. E un test.
Dupa succesul inregistrat in toamna anului trecut pe Cho Oyu-8201m, al saselea varf al Pamantului, fara a folosi masca de oxigen sau serpasi, alpinistul si fotograful roman Alex Gavan organizeaza in vara aceasta, intre 12 iunie si 18 august, o noua expeditie la peste 8000 de metrii altitudine, avandu-l ca coechipier pe alpinistul Andrei Nan din Miercurea Ciuc.
Pe langa faptul ca nici de data aceasta alpinistii nu vor utiliza masti de oxigen sau serpasi, provocarea va fi marita de faptul ca cei doi vor incerca escaladarea a doua varfuri de peste 8000 de metri (dintre cele 14) intr-o singura expeditie: Gasherbrum 1 - 8068m (in premiera romaneasca, este considerat unul dintre optmiarii dificili) si Gasherbrum 2- 8035 m ( a doua ascensiune romaneasca, dupa Mihai Cioroianu) din muntii Karakorum- Himalaya din Pakistan.
Expeditia este sustinuta de catre companiile Sif Muntenia (Partener Principal), HP, Intercapital Invest, Ludan, Unilever, Totalsoft si Zitec si se bucura de acoperirea media oferita de catre Realitatea TV (Partener Media Principal) si revista Men’s Health.
Te poti alatura experientei lor la Realitatea TV si pe site-ul proiectului Cloud Climbing, la adresa www.cloudclimbing.ro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro