Alejandro vrea sa joace in filme

Artistul care a cantat in Mandinga a cochetat cu teatrul in Cuba si spera sa primeasca un rol intr-un film pentru ca se considera talentat

 

Canta, danseaza, picteaza, gateste bine si e atras de actorie! Artistul Alejandro Martinez a fost pasionat de mic copil, pe langa muzica, si de teatru. Pe cand era in Cuba a facut teatru ocazional, a jucat in cateva scenete, pe la Casa Culturii, pe la biserica, pe scena unui teatru mic si a fost apreciat si aplaudat la scena deschisa. Multi i-au spus ca este talentat, dar cu toate astea, Alejandro a decis sa mearga mai departe cu muzica. Acum spune ca nu ar refuza nicio cariera in actorie si ca ar putea transforma acest hobby din copilarie intr-o meserie serioasa. Ii adora pe actorii consacrati si i-ar placea sa primeasca un rol mare, sa joace personajul principal intr-un film, sa fie un personaj interesant, diferit de cum este el in realitate, asa ca ar accepta oricand o astfel de provocare!

“In copilarie, in Cuba, am cochetat cu actoria si mi-a placut foarte mult! Mi-as dori sa am ocazia sa joc intr-un film, sa-mi demonstrez calitatile actoricesti! Imi plac actorii Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Robert De Niro, Matt Damon, Jack Nicholson, Anthony Hopkins, Marlon Brando, dar si multi altii si cateodata mai exersez in oglinda cateva replici celebre din filme!”, marturiseste Alejandro.

“Cand o sa am timp, o sa ma dedic serios actoriei! Acum m-am concentrat pe muzica si in curand voi lansa remixul piesei “Sombiru”! Oricum, mi-am propus ca in viata mea sa scriu cel putin o carte, sa am o expozitie de pictura si sa joc intr-un film! Deocamdata ma dedic muzicii si las viitorul sa ma surprinda!”, a mai spus artistul.