Alegerea unui scaun cu rotile

Achizitionarea unui scaun cu rotile se poate dovedi a fi o sarcina dificila avand in vedere multitudinea de produse existente pe piata. Inainte de a alege un anumit model, clientii trebuie sa aiba in vedere anumite criterii, in functie de persoanele ce urmeaza sa-l utilizeze. Exista scaune destinate utilizarii in interiorul locuintei, cat si in exterior, prin forte proprii sau ajutat de o persoana insotitoare.

Principalele criterii pentru alegerea celui mai potrivit scaun cu rotile

Cumparatorii ar trebui sa aiba in vedere urmatoarele aspect:

  • Greutatea produsului – sunt scaune cu o greutate mica si astfel sunt foarte usor de manevrat;
  • Latimea sezutului – aceasta poate varia in functie de inaltimea / greutatea pacientului. Ar trebui ales un model care se potriveste la fix pentru un plus de confort;
  • Greutatea sustinuta – de regula, scaunele pot sustine pana la 100 kg, insa in cazul persoanelor putin mai corpolente ar trebui sa se verifice, in prealabil, acest aspect;
  • Tipul de antrenare – exista doua tipuri de produse: cele antrenate manual si cele antrenate electric, acestea fiind in mod evident mult mai scumpe;
  • Prezenta accesoriilor – orice carucior rulant ar trebui sa aiba suport pentru picioare, frana de serviciu dar si de siguranta, sezut si spatar capitonate si moi.
  • Pretul de achizitie – in cazul pacientilor imobilizati temporar, investitia intr-un scaun de calitate nu este o alegere optima.

Scaun cu rotile | Carucior rulant | MagazinulOrtopedic.ro

scaun cu rotile

Un astfel de dispozitiv poate fi folosit cu succes nu doar acasa, ci si in spitale, in centrele de recuperare sau in azilele de batrani. Este un articol indispensabil ce contribuie la facilitatea deplasarii dintr-un loc in altul al pacientilor bolnavi.

Este important ca pacientii sa se simta in siguranta, sa il poata active siguri pentru un plus de independenta si sa fie usor de curatat. La MagazinulOrtopedic.ro, pretul de achizitie al unui carucior variaza in functie de caracteristicile pe care le are, raportul calitate – pret fiind insa unul extrem de avantajos.

Produsele si dispozitivele medicale disponibile pe site pot fi comandate simplu si rapid, cu doar un singur click. Livrarile urmeaza sa aiba loc intr-un timp foarte scurt astfel ca toti clientii beneficiaza de cea mai atenta ingrijire. 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Alegerea unui scaun cu rotile

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro