Alegerea sistemului de incalzire – afla de la AMASS cum poti lua cea mai buna decizie

Oricine si-ar dori o locuinta calduroasa pe timpul iernii, fara sa plateasca facturi imense si fara sa fie nevoit sa faca economie la caldura. In viitor, orice locuinta va putea avea un  consum energetic redus, datorita alternativelor ecologice si viabile precum panourile solare si sistemele de incalzire in pardoseala. Insa de ce sa asteptam viitorul, cand aceste sisteme sunt mai aproape ca niciodata de noi? Totul consta in gasirea acelui partener care va poate oferi solutii accesibile si complete, iar grija caldurii va fi inlocuita cu placerea confortului si satisfactia costului.

AMASS, o companie dedicata in mod exclusiv solutiilor de incalzire mai ieftine ca gazul, reprezinta una dintre cele mai bune optiuni de pe piata romaneasca. Aici puteti beneficia de cea mai moderna si economica incalzire electrica in pardoseala, dar si de incalzirea cu ajutorul radiatoarelor electrice cu roca vulcanica.

 

Pentru a oferi un o gama cat mai completa de servicii, tot aceasta companie va pune la dispozitie si degivrare jgheaburi si burlane, rampe si alei etc.

 

De ce sa alegeti AMASS? Pentru ca este o companie specializata in sisteme economice de incalzire, iar principiul pe care se bazeaza este acela de aduce sisteme de incalzire mai ieftine decat gazul dar cu un confort ridicat.

AMASS inseamna costuri de investitie reduse, costuri de consum mult mai mici, un confort termic superior fata de centrala pe gaz, un sistem sanatos si sigur pentru intreaga locuinta si familie. Experienta acestei echipe a ajuns la 15 ani, timp in care o multime de clienti au descoperit beneficiile unui sistem de incalzire ieftin si economic.

In cazul in care nu stiti ce sa alegeti, specialistii de aici va stau la dispozitie cu asistenta si toate informatiile de care aveti nevoie. Astfel, daca vreti sa nu mai simtiti niciodata senzatia de „ picioare reci” si sa va lasati copiii sa se joace pe jos, fara sa va faceti griji ca vor raci, sistemul de incalzire electrica in pardoseala este cea mai buna optiune. Pe langa confortul termic superior, acest sistem va ofera eleganta si stil, dat fiind ca nu mai este nevoie de tevi, calorifere sau alte accesorii care sa ocupe spatiul si sa aiba nevoie de intretinere.

Pe langa faptul ca are un consum mai mic cu 30% fata de o centrala obisnuita pe gaz, pardoseala dumneavoastra ramane calda chiar si atunci cand sistemul nu functioneaza, dat fiind ca inertia termica ajuta la retinerea caldurii si eliberarea acesteia treptat. Termostatele AMASS va ajuta sa controlati sistemul chiar si cand sunteti plecati, dat fiind ca acestea sunt dotate cu functii moderne, ce va permit realizarea unui program personalizat in functie de programul familiei dumneavoastra.

Asadar, inertie termica, automatizare si energie electrica, adica o resursa inepuizabila, care adunate fac ca in prezent clientii AMASS sa beneficieze de o medie lunara de consum iarna de 600 ron/150 mp. Aceste trei criterii sunt folosite pentru sistemele de incalzire AMASS, atat de eficiente si economice pentru orice tip de locuinta. Intrati pe www.amass.ro si vedeti ce spun clientii AMASS, descoperiti lumea incalzirii smart.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro