Alegerea anului 2019: iPhone X sau iPhone XR

mai 14, 2019

Parcurgem o perioadă extrem de favorabilă ca fani ai telefoanelor mobile inteligente. Oferta este extrem de bogată, prețurile sunt potrivite oricărui buzunar, iar posibilitățile de a ține legătura cu cei dragi și de a descoperi noi lucruri sunt practic nelimitate. Chiar și în cazul telefoanelor Apple, cunoscute pentru faptul că nu depășesc 3 modele lansate anual, avem acum de unde alege. În ultima perioadă, o rivalitate în interiorul familiei de iPhone-uri a crescut mult: iPhone X sau iPhone XR. Ce ar trebui să alegem?

 

Ambele modele sunt disponibile în magazine la prețuri asemănătoare, așa că misiunea devine și mai dificilă. Dacă fericirea constă în a deține cea mai recentă generație, atunci iPhone XR este alegerea evidentă. Daca functionalitatea este pe primul loc, atunci un iPhone X ar trebui să se afle în mâinile tale. Pentru a-ți face alegerea și mai ușoară, iată care sunt lucrurile pe care le primești în plus dacă alegi un iPhone X.

 

Ecran OLED de înaltă rezoluție

 

Deși nu suntem cei care să critice actualul iPhone XR, multe voci s-au declarat dezamăgite de ecranul telefonului „de buget” lansat de Apple în noiembrie 2018. Cu o diagonală de 6.1” și o densitate a pixelilor de „doar” 326ppi,  iPhone XR păstrează aceleași caracteristici ale telefoanelor Apple din anii trecuți.

 

Avantajul iPhone X constă în faptul că vine la bord cu tehnologie OLED. În câteva cuvinte, aceasta redă culorile într-un mod mai fidel, nu solicită la fel de mult din punct de vedere energetic și, în cazul iPhone X, are o rezoluție mai mare (densitate de 458ppi).

 

Nu uitati ca la eMag veti gasi atat iPhone X cat si iPhone XR la preturi speciale, oferta limitata!

 

Modul foto format din două camere

 

Chiar dacă iPhone XR dispune de funcția de cameră portret, avantajul iPhone X este acela de a avea un modul format din două camere, fiecare cu o distanță focală diferită. Astfel, realizarea portretului cu un iPhone x va produce un efect mai pronunțat de separare a subiectului de fundal.

Acest avantaj este pur subiectiv, existând deja persoane care preferă efectul de portret al camerei mai cuprinzătoare de pe iPhone XR.

La rândul său, iPhone XR are două mari avantaje față de iPhone X.

 

 

Procesor de nouă generație

 

Procesorul A12 Bionic este considerat drept cel mai puternic din lume, cel puțin pe piața de telefoane mobile. Cu toate acestea, creșterea de performanță este de numai 15% față de iPhone X. Ceea ce reușește iPhone XR să livreze este apreciat poate și mai mult de către consumatori.

 

Autonomie a bateriei de neegalat în familia iPhone

 

Pentru că procesorul de nouă generație este mai economic și pentru că ecranul telefonului nu trebuie să lumineze la fel de mulți pixeli, iPhone XR se poate lăuda cu o autonomie a bateriei de neegalat în familia de telefoane produse de Apple. Față de iPhone X, iPhone XR oferă 4 ore în plus de convorbiri și 5 ore în plus de rulare în modul player audio.

 

Nu în ultimul rând, iPhone XR are avantajul culorilor. Pentru cei ce doresc să iasă în evidență, varianta Product RED este extrem de atractivă.

Așadar, un ecran mai bun și o cameră mai flexibilă se luptă cu un procesor mai performant și o autonomie mai mare.

 

Care este alegerea ta?

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro