Alege tratamentul de cavitatie pentru un trup armonios

Scapa de celulita cu tratamentul de cavitatie

Terapia prin cavitatie este o metoda non-invaziva menita sa corecteze si sa elimine tesutul adipos. Este una dintre cele mai moderne metode, deci este un tratament topic care provoaca modificari permanente ale tesutului adipos din zona cu probleme.

Deoarece infrarosul functioneaza la temperaturi peste 40-45 de grade Celsius, celulele adipoase devin fragile.
cavitatie
Cavitatia este o revolutie in remodelarea corpului ce ajuta extrem de mult in combaterea celulitei si acumularea de celule adipoase localizate, supradimensionate. Avantajul procedurii? Este un tratament complet non-invaziv si nedureros.

Depunerile estetice pot fi acum indepartate folosind echipamente cu ultrasunete de joasa frecventa (20 KHz). Ultrasunetele patrund in stratul adipos si „distrug” celulele adipoase.

Se aplica o crema speciala anti celulita

Cum functioneaza de fapt acest tratament de cavitatie? Depunerile inestetice de celulita pot fi acum indepartate cu ajutorul echipamentelor cu ultrasunete de joasa frecventa. Noua tehnologie poate fi folosita pe zonele „carnoase” precum brate, coapse, fese, genunchi, gambe, abdomen si multe altele. Picioarele groase pot fi acum remodelate fara probleme majore cu ajutorul tratamentului de cavitatie.

Aceasta cavitatie se bazeaza pe actiunea ultrasunetelor de joasa frecventa (20-40 Khz), datorita presiunii pe care o creeaza rupe membranele celulelor adipoase. Odata ce celulele adipoase sunt descompuse, tot continutul eliberat prin descompunerea lor (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si excretat prin sistemul limfatic. Obtineti un nou contur al corpului in doar cateva tratamente cu aceasta noua metoda de slabire.

Dupa ce am obtinut rezultatele asteptate, ce ar trebui sa fac pentru ma mentine?

La finalul seriei se recomanda terapia de intretinere prin cavitatie la 2 luni, eventual in combinatie cu alte tratamente de remodelare corporala, si implicit mentinerea unei alimentatii corecte.

Practic, prin acest proces, grasimea este transformata in reziduuri de catre sistemul excretor.

Aceasta metoda este foarte eficienta, dupa cateva sedinte, aspectul pielii devine neted, iar circumferinta zonei supuse procedurii este vizibil redusa.

De remarcat ca pentru sectiunile mai mici, rezultatele cavitatiei se observa rapid, deoarece favorizeaza pierderea in greutate localizata si, prin urmare, functioneaza bine pe zonele bratelor, abdomenului, feselor, coapselor si chiar sanilor.

Apeleaza la profesionistii Fysiogand pentru rezultate garantate in procesul tau de slabire!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Alege tratamentul de cavitatie pentru un trup armonios

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro