Alege sa fii diferit cu benzi LED amplasate in mod unic

Ce trebuie sa stim despre tehnologia unor benzi led

Noile forme de iluminare implementate sub forma de benzi LED sunt unele dintre cele mai versatile dintre aceste subiecte datorita gradului mai mic de dificultate, culorii si altor tehnici implementate in ele.

Datorita capacitatii mari de iluminare, acestea reprezinta unul dintre cele mai frecvent utilizate tipuri de iluminat manual pentru anumite piese sau elemente precum mobilier, pereti etc.
benzi led
Datorita evolutiei tehnologice continue a omenirii de-a lungul deceniilor, becul clasic a fost incet-incet inlocuit cu alte sisteme complexe inovatoare reprezentate de performante mai mari, design mai placut si implementarea altor sisteme conexe.

Alege tehnologia actuala

Benzi cu LED-uri sunt atat de populare in acest moment, deoarece ne permit sa cream efecte de mediu de neegalat. Sunt utilizate pe scara larga pentru a accentua anumite zone sau spatii ale unei incaperi.

Benzile LED sunt adesea folosite pentru a evidentia anumite mobilier, accesorii si chiar lucrari de arta. De asemenea, benzile cu LED-uri pot veni intr-o varietate de culori, astfel incat puteti crea o ambianta diferita pentru camera in functie de tipul de eveniment. Efectul produs de benzile luminoase cu LED-uri este foarte special, motiv pentru care sunt foarte populare printre designerii de interior.

Spre deosebire de lampile cu incandescenta, tehnologia LED, inclusiv benzi LED, este proiectata pentru o durata lunga de viata.

Un alt avantaj al benzilor LED este ca sunt foarte usor de fixat datorita benzii cu care vin. Practic, singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa lipiti banda cu LED-uri acolo unde doriti sa fie evidentiata si sa o conectati la priza.

In functie de ce le alegem?

  • Tipul de LED-uri utilizate - LED-urile standard SMD 3528 sunt suficiente pentru iluminatul decorativ. Daca doriti o lumina mai stralucitoare, ar trebui sa utilizati un LED 5050, care este de aproximativ 3 ori mai luminos;
  • Culoare luminii - LED-urile pot fi monocolore sau multicolore. Daca banda este echipata cu o telecomanda, culoarea diodei poate fi schimbata liber;
  • Densitatea LED-urilor - Pot exista 30, 60 sau 120 de LED-uri pe contorul de banda. Numarul de LED-uri folosite are un impact asupra calitatii luminii obtinute;
  • Consum de energie - cu cat lumina este mai puternica, cu atat este mai mare consumul de energie;
  • Lungimea benzii - benzile LED standard au 5 metri lungime si pot fi combinate in mod liber, dupa bunul plac.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Alege sa fii diferit cu benzi LED amplasate in mod unic

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro