Alege o multifunctionala laser color de la un retailer B2B

ianuarie 20, 2020

Daca ai o firma, cu siguranta iti doresti ca nivelul de tehnologie din organizatie sa fie cat mai ridicat, in concordanta cu trendurile momentului in solutii de business. O astfel de preocupare este perfect valida, nu este cu siguranta un moft, ci o necesitate de afaceri. Astazi, firmele performante au nevoie de viteza si precizie, de timp economisit, de angajati care isi pot face rapid si bine toate operatiunile necesare activitatilor lor. Si exact asta face tehnologia moderna!

In materie de echipamente de birou, extrem de utila va fi - indiferent de profilul firmei - o multifunctionala laser color, in slujba tuturor departamentelor. Desigur, daca necesitatile de tip office sunt mai mari, se pot cumpara mai multe astfel de echipamente. De ce multifunctionala? Pentru ca este nevoie in orice firma de printare, de copiere, de scanare pentru trimitere documente electronice. Totul trebuie sa fie usor de facut, repede si la o calitate cat mai ridicata. De rapiditatea si de calitatea acestor procese poate depinde reputatia firmei in relatiile comerciale si chiar incheierea sau nu a unor contracte ori derularea acestora in conditii normale.

De ce laser? Pentru ca aceasta tehnologie ofera o calitate exceptionala a printarii si a copierii. De asemenea, este economic atunci cand ne gandim la partea de consumabile pentru imprimante, copiatoare, multifunctionale.

In fine, de ce color? Pentru ca desi probabil cea mai mare necesitate va fi pentru printare si copiere monocrom (alb - negru), cu siguranta cel putin ocazional este nevoie de printare sau copiere color. In astfel de situatii, de ce sa externalizezi printarea / copierea si sa pierzi mult timp, ba chiar sa ai costuri suplimentare ridicate? De asemenea, este foarte elegant si ofera o nota in plus de incredere pentru clienti si parteneri de afaceri ca toate documentele sa aiba cel putin logo-ul color sau antetul color, cu datele firmei.

Pentru multifunctionale laser color si pentru multe alte tipuri de echipamente din categoria celor de printare este ideal sa se consulte oferta ecopy.ro: "Solutiile ecopy sunt destinate companiilor din Romania care doresc sa isi eficientizeze costurile de print, de copiere sau a oricaror solutii de securitate si management a documentelor firmei".

Iata o alta intrebare pertinenta: de ce un retailer B2B si nu un magazin oarecare, online sau offline, din categoria electroIT? Oricat de tentante ar fi unele oferte din promotiile din retailul clasic B2C, este indicata alegerea unui provider B2B. O firma care se dedica in mod direct clientilor din mediul business va oferi consultanta la nivel inalt, va propune doar echipamente profesionale, pentru mediul de afaceri, si va oferi mai departe suport tehnic si comercial ulterior - pentru mentenanta, service, achizitii consumabile, upgrade cand este cazul etc.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro