Alearga cu Ro Club Maraton la Maratonul International Bucuresti 2009

august 28, 2009

Daca iti place alergarea si competitia, nu trebuie sa ratezi acest eveniment!
RO CLUB MARATON te incurajeaza sa alergi la aceasta competitie. Concureaza alaturi de noi, beneficiind de o oferta extraordinara, care a fost obtinuta printr-un acord de parteneriat cu organizatorii competitiei.

Vino cat mai repede in clubul nostru si poti participa gratis la Maratonul International Bucuresti.

Singura conditie este sa te inscrii in club.

Beneficiile nu se opresc aici – la inscriere vei primi echipamentul oficial al clubului; de asemenea, ai o reducere de 25% la achizitionarea suplimentelor nutritive Sponser. In viitorul apropiat vom realiza si alte parteneriate cu organizatorii unor concursuri importante din tara. Totul va fi anuntat pe siteul nostru www.maraton.info.ro.

Peste toate acestea, ai sansa sa intrii intr-o comunitate de oameni pasionati de alergare, cu care poti alerga si schimba idei despre pasiunea noastra comuna.

Ro Club Maraton este primul club al maratonistilor amatori din Romania. A fost infiintat in vara anului 2008 de catre un grup de alergatori din Bucuresti si alte orase, sub forma unei organizatii non-profit si are ca obiectiv principal promovarea alergarii pe distante lungi, ca sport de masa.

Ideea acestui club a pornit din dorinta celor 14 membri fondatori de a forma un grup de oameni care impartasesc aceleasi pasiuni si preocupari. Aceasta organizatie este deschisa oricui doreste sa ni se alature, indiferent daca este sportiv amator sau de performanta, daca alearga de 1 an sau de 20 de ani, daca are sau nu performante notabile, daca nu a participat inca la un maraton sau o alte curse pe distante lungi. Principala conditie pentru acceptare in club este pasiunea pentru alergare si dorinta de a contribui la promovarea alergarii in Romania.

Fiind o organizatie non-profit, activitatatea in club se bazeaza pe voluntariat, de aceea sunt bineveniti sa ni se alature ca membri ai clubului toti cei care doresc sa dedice timp si efort, in functie de posibilitatile fiecaruia, pentru organizarea activitatii clubului in toate aspectele si pentru promovarea lui.

Vino si pe forumul nostru ca sa discuti cu alti pasionati de alergare!

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro