Alcoolul l-a salvat: un barbat a scapat fara zgarieturi dupa ce trenul a trecut peste el

noiembrie 17, 2014

Un barbat din Carolina de Sud poate afirma cu siguranta ca trezirea din betie a fost pentru el ca trezirea la o noua viata.

Dupa ce a consumat o cantitate insemnata de bauturi alcoolice, acesta a adormit, fara sa-si dea seama, pe sinele de tren. Se pare ca somnul sau a fost atat de profund incat nu a auzit zgomotul produs de tren, nici claxonul insistent al mecanicului, care l-a vazut prea tarziu si nu a apucat sa franeze la timp.

Conform publicatiei Metro, acesta din urma a sunat alarmat la politie si salvare, afirmand ca „are impresia ca a trecut peste cineva cu trenul”.

Echipajele de politie sosite la fata locului l-au gasit pe barbat abia sub cel de-al treilea vagon dupa locomotiva. In mod incredibil, nu doar ca acesta nu avea nici macar o zgarietura, dar inca dormea, politistii fiind nevoiti sa-l trezeasca pentru a vedea daca se simte bine. La fel de neatinsa a fost si berea de langa el, din care nu s-a varsat nicio picatura. Cu toate acestea, barbatul a fost transportat la spital, pentru teste de rutina.

Comentand cu privire la caz, compania de cale ferata CSX a declarat: „Rugam publicul sa retina faptul ca sectiunile de cale ferata sunt proprietate privata. Plimbarile sau opririle in apropierea acestora sunt ilegale si deosebit de periculoase”. De altfel, barbatul a fost amendat pentru consumul de alcool in cantitati mari in spatii public si incalcarea proprietatii.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro