Ai un animal de companie haios ? Inscrie l la Concurs pe Bofonel ro

Ai un animal de companie dragut si haios? Inscrie-l la concurs pe http://www.bofonel.ro/concurs si poti castiga un Medalion Bofonel cu cod unic, la alegere!

Animalul tau de companie este cel mai dragalas, jucaus si haios animal din lume, nu-i asa? Ne-ar placea sa il facem vedeta. Surpride-l intr-o ipostaza interesanta si uploadeaza poza pe Bofonel.ro, pe pagina de concurs http://www.bofonel.ro/concurs ! Tu vei fi premiat cu un medalion Bofonel, care iti va permite sa iti recuperezi animalutul rapid in cazul in care se rataceste, iar el va fi vedeta pe Internet!

Cum si ce castigi

Daca pana la sfarsitul perioadei concursului ai adunat cele mai multe voturi, vei fi premiat cu un medalion Bofonel, iar animalul tau de companie primeste statutul de vedeta pe Bofonel.ro!

De asemenea, va exista si un premiu acordat prin jurizare. Echipa Bofonel.ro va alege una dintre cele mai haioase, originale sau creative imagini. Premiul va consta tot intr-un medalion cu cod unic de identificare pentru animalele de companie, la alegere dintre cele 3 modele disponibile: Medalion Bofonel Glamax, sub forma de os 40x27mm, ideal pentru caini, Medalion Glamax Mini, in forma de os, 33x23mm, ideal pentru cainii de talie mica si pentru pisici, Medalion Bofonel Sweet, in forma de inimioara, conturat cu pietre stralucitoare ideal pentru pisici, iepurasi, hamsteri, catelusi.

Despre medalioanele Bofonel

Medalioanele comercializate pe www.bofonel.ro sunt medalioane de identificare a animalelor de companie.

Datorita faptului ca au inscriptionat un cod unic atasat profilului online al stapanului (*cumparatorului medalionului) de pe site, medalioanele Bofonel sunt singurele medalioane care ajuta cu adevarat animalele de companie pierdute sa ajunga inapoi acasa. In plus, sunt bijuteriile perfecte pentru animalul tau de companie, datorita elegantei, stralucirii si formelor alese.

Toate medalioanele Bofonel au inscriptionat un cod unic si detalii pentru cautarea online a codului respectiv, astfel in cazul in care animalul tau de companie se pierde – persoana care il gaseste intra pe www.bofonel.ro, cauta codul unic inscriptionat pe medalionul animalului tau de companie si poate sa te contacteze direct atat prin intermediul datelor de contact afisate pe pagina profilului tau cat si prin intermediul unui mesaj privat direct de pe site, fara a fi nevoit sa isi creeze cont pe site.

Mai multe detalii gasesti pe pagina http://www.bofonel.ro/despre.

Inscrie-te la concursul organizat de Bofonel.ro si te poti bucura gratuit de beneficiile medalionului cu cod unic de identificare!» Preluat de pe LivePr.ro
Ai un animal de companie haios ? Inscrie l la Concurs pe Bofonel ro