Ai putea crede ca Ramona Badescu manaca mini-amandine?

Ramona Badeascu ne surprinde din nou! De data aceasta ne zambeste de pe coperta revistei Carticica Practica, numarul de martie. Doamnelor, Ramona Badescu va dezvaluie numai in Carticica Practica toate trucurile, toate secretele, toate eforturile pe care le face pentru a isi mentine silueta de invidiat!

Ai putea crede ca Ramona Badescu mananca mini-amandine? Iata ce declara diva: “Eu iubesc mini-amandinele de la Cofetăria Ana. Sunt 25 de ani de când mănânc așa ceva. Când vin în țară, nici nu intru bine în cofetărie, că sunt deja împachetate. Deja vânzătoarele de acolo îmi cunosc gusturile.”

Urmeaza sfaturile Ramonei din amplul interviu acordat revistei: “Noi suntem ceea ce mâncăm! Îmi place să mănânc sănătos, mă simt mai bine, tonusul este altfel, dar asta nu înseamnă că dacă nu mănânc sănătos, nu mănânc bine! Mie nu-mi lipsește uleiul de masline… Diferența este că eu pun uleiul de măsline in mâncare, la sfârșit, când am terminat de făcut sosul! Atunci este și sănătos, și mult mai gustos!

Cumpara acum revista Carticica Practica de la orice punct de difuzare a presei!

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro