Ai probleme nazale de sanatate sau de estetica? Operatia de rinoplastie te ajuta in acest sens

decembrie 19, 2014

Problemele nazale ne pot afecta destul de mult indiferent ca este vorba de natura estetica sau de sanatate acestea ne pot afecta destul de mult viata de zi cu zi. De aceea o operatie de rinoplastie este utila in rezolvarea unor astfel de probleme.

Operatie de rinoplastie iti aduce multe beneficii

Se stie faptul ca nasul este cea mai proeminenta trasatura a fetei de aceea si importanta acordata chipului este una ca atare. Totodata unele persoane au probleme respiratorii si pentru rezolvarea acestora apeleaza la o operatie estetica la nas. Clinica unde puteti face o operatie de rinoplastie este cabinetul Dr Jecan. Programati-va la Dr Jecan pentru o operatie de rinoplastie la nas.

Rinoplastia pe care o puteti face la cabinetul dr Jecan va poate aduce multiple benficii. Poate sa duca la o imbunatatire semnificativa a respiratiei dar in acelasi timp si la o imbunatatire esentiala a figurii. O astfel de operatie poate sa schimbe considerabil expresia faciala obtinandu-se un echilibru intre trasaturile faciale si increderea in propria persoana.

In functie de dorintele pacientului, rinoplastia poate sa scada sau sa creasca dimensiunea nasului. Totodata se poate indeparta cocoasa inestetica care de regula da nasului da o forma nu tocmai placuta.

Varsta minima la care puteti face o operatie de rinoplastie este de 18 ani dupa ce procesul de crestere ia sfarsit. Atunci oasele nazale ajung la maturitate.

Pentru toate aceste detalii Dr Radu Jecan va sta la dispozitie cu informatii necesare si utile pentru dvs inainte de a lua decizia daca sau nu este potrivita pentru dvs o operatie de rinoplastie. Il puteti contacta la nr de telefon 0728 233 322.» Preluat de pe LivePr.ro
- Ai probleme nazale de sanatate sau de estetica? Operatia de rinoplastie te ajuta in acest sens

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro