Ai nevoie de componente tableta si o mana de lucru serioasa? Iata solutia!

iunie 1, 2019

Cel mai probabil cu totii cel putin o data in viata ne-am scapat telefonul sau tableta pe jos, fiind pusi in situatia de a le repara sau in situatia de le schimba cu altele noi, aceasta a doua varianta fiind si cea mai putin avantajoasa datorita cheltuielilor ridicate pentru un nou device.

Fata de un smartphone, o tableta are nevoie mult mai multa atentie in timpul folosirii, deoarece datorita dimensiunilor mult mai mari, exista si un risc mult mai are ca aceasta sa fie distrusa. Un ecran mare de pe o tableta, va fi mult mai fragil, deci mai predispus la spargere in urma unui soc, comparativ cu un ecran mai mic de la un simplu telefon.

O tableta este pentru foarte multi dintre noi, acel device fara de care viata ne-ar fi mult mai grea. Tableta nu este tocmai cea mai utilizata, pe primul loc fiind evident telefonul mobil, insa este cu siguranta cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de video si mutitasking, jocuri si asa mai departe, tocmai pentru ca imaginea va fi mult mai mare si mai clara.

Spargerea sticlei atat de pe partea din fata cat si de pe partea din spate daca este cazul, precum si defectarea display-ului, sunt cele mai frecvente daune pe care le poate suferi un smarthpone sau o tableta.

Astfel ca pentru a evita o situatie neplacuta, trebuie sa alegeti o folie protectoare pentru ecran din sticla de preferat, dar si o husa anti soc de protectie, deoarece ecranul se poate sparge chiar daca nu a avut loc un impact direct intre acesta si sol, ci prin acel soc puternic.

Interventiile la astfel de device-uri, nu sunt tocmai recomandate pentru oricine, deoarece noile telefoane si tablete sunt construite intr-un mod mult mai complex, ceea ce la o dezasamblare fara cunostinte si echipamentele necesare, ar putea duce la o stricare definitiva.

Apeland la o echipa de profesionisti, veti putea avea certitudinea ca asupra device-ului dumneavoastra i se va face o diagnoza corecta ceea ce va duce la o rezolvare eficienta a problemei, indiferent ca este necesara inlocuirea unor componente sau este vorba despre probleme de software.

De asemenea, corectitudinea fata de clienti este unul dintre principalele criterii dupa care trebuie sa se ghideze un astfel de service GSM, deoarece afacerea lor depinde in totalitate de parerea clientilor. Acestia trebuie sa aiba garantia ca atat piesele de schimb sunt de cea mai buna calitate dar si manopera in sine trebuie sa fie executata ca la carte, astfel incat rezultatul final sa fie exact cel asteptat.

Aceasta echipa se numeste Protableta.ro, iar prin intermediul acestora veti avea parte de reparatii realizate numai cu piese de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi, atat in ceea ce priveste manopera in sine, cat si costurile cu piesele/componentele de care aveti nevoie.

Foarte necesara este si utilizarea unor echipamente si ustensile de cea mai buna calitate, astfel incat in momentul desfacerii carcasei unui dispozitiv, sa nu existe riscul zgarierii, spargerii, indoirii, deteriorarii in general.

Puteti obtine de asemenea prin cei de la Protableta.ro, cele mai bune preturi componente tableta si telefoane cat si laptop-uri, fiind vorba numai despre piese de cea mai buna calitate.

Pe scurt gama de piese si componente plus servicii pe care le vei gasi accesand Protableta.ro, este una extrem de variata si este impartita in urmatoarele categorii:
Ansamblu Display Asus
Ansamblu Display Lenovo
Antivirus
Carcasa CaseLabs
Componente Laptop
Componente SH
Componente Tableta
Navigatii GPS
Piese Telefoane
Service GSM
Service Gsm Lenovo
Service Tableta
Tablete
Telefoane
Telefon Apple Iphone
Touchscreen Laptop

Daca va numarati printre cei care sunt in cautarea unui GSM serios cu servicii de cea mai buna caltiate si doriti sa aflati mai multe despre ceea ce ofera echipa Protableta.ro, atunci va invit sa le accesati site-ul si sa luati legatura cu un reprezentand prin intermediul datelor de contact, din sectiunea “Contact”.

Din experienta va recomand cu toata increderea sa apelati la serviciile acestora si cu siguranta nu veti regreta, fiind vorba despre o echipa devotata care chiar isi da interesul astfel incat clientii sa poata primii cel mai bun tratament in urma serviciilor oferite.

Le-am trecut de cateva ori pragul si niciodata fie ca am dus la acestia o tableta, un smartphone sau un laptop, nu am fost dezamagit.

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro