Agentia de turism Karpaten ro are noi oferte pentru Barcelona si Costa Brava

mai 30, 2016

Din ce in ce mai multi turisti se arata incantati de sejururile pe care le petrec in Spania, mai ales cei care opteaza pentu un concediu dublu, adica in cadrul caruia se bucura de Costa Brava si de Barcelona. Ofertele de la Karpaten constau intr-un sejur in Costa Brava, cu posibilitatea de a face un tur panoramic in Barcelona.
Costa Brava este una dintre cele mai apreciate destinatii turistice, datorita plajelor atragatoare si a densitatilor foarte mari de statiuni, care se intind pana in apropierea Barcelonei.
Aceasta coasta este foarte bine cunoscuta de catre turistii straini, fiind vizitata atat in sezonul cald, cat si in cel rece, deoarece climatul este unul bland.

Pentru ce statiuni din Costa Brava si Barcelona are Karpaten oferte?

Karpaten are foarte multe oferte pentru un sejur in Costa Brava si Barcelona, care se afla la cele mai avantajoase preturi. Printre cele mai importante sejururi se afla si cele din urmatoarele statiuni:

• Calella
• Lloret De Mar
• Malgrat De Mar
• Pineda Del Mar
• Santa Susanna

Cum puteti petrece timpul in Costa Brava si in Barcelona?

Fiecare dintre aceste statiuni ce se intind pe coasta dintre Costa Brava si Barcelona dispun de anumite lucruri si activitati pe care trebuie sa le incercati:

• Calella este situata la aproximativ 50 de km de Barcelona. Cei care opteaza pentru un sejur in aceasta statiune nu trebuie sa rateze biserica Sfanta Maria, Casa de los Salvador din Secolul al XIV-lea, Capela San Quirze si Capela Santa Julita. De asemenea, Pasajul Maritim duce spre zona Farului, unde puteti admira aceasta constructie marinareasca, care reprezinta si simbolul orasului.

• Lloret de Mar este una dintre cele mai cunoscute statiuni din Nordul Barcelonei. In ceea ce priveste aceasta destinatie, chiar si cei mai exigenti turisti pot gasi ofertele perfecte. In Lloret de Mar turistii vor fi incantati de istoria, de arta si de arhitectura locului, dar vor fi impresionanti si de faptul ca pot practica sporturi in aer liber.

• Malgrat de Mar, situata la 61 de km de Barcelona, se afla in sudul Barcelonei, la cativa km de Santa Susanna. Preferatele turistilor sunt micile golfulete, dar nici restaurantele si barurile nu sunt mai prejos.

• Pineda del Mar se afla la aproximativ 33 de km de Barcelona si este un orasel foarte fumos, inconjurat de vegetatie si de munti impunatori, unde turistii pot vizita un castel antic impresionant.

• Santa Susanna se afla tot pe Costa Brava, la o distanta de aproximativ 65 km distanta de Barcelona si este perfecta pentru o vacanta in familie. Santa Susanna este un oras vechi, dar si o statiune care ofera nnumeroase posibilitati de distractie si de petrecere a timpului.

Acestea sunt statiunile pentru care Karpaten pune la dispozitia clientilor sai numeroase oferte de sejur in Costa Brava si in Barcelona, de care dumnevoastra puteti profita la cele mai avantajoase preturi.

» Preluat de pe LivePr.ro
- Agentia de turism Karpaten ro are noi oferte pentru Barcelona si Costa Brava

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro