A aflat ca sotia sa a murit abia dupa ce politistii i-au spus ca este suspect de crima

noiembrie 6, 2014

Stephen Edwards, in varsta de 38 de ani, din Lancashire, a raportat disparitia sotiei sale Angela in luna septembrie, dar nu si-ar fi inchipuit ca va fi acuzat de moartea acesteia.

Barbatul nici nu stia ca sotia sa era decedata; a aflat vestea chiar de la detectivii care investigau cazul si care i-au spus ca este principalul suspect.

Socat, barbatul nici nu a avut timp sa realizeze ce se intampla, fiind arestat imediat. La sectia de politie a aflat detalii dramatice: cadavrul sotiei sale fusese gasit intr-o padure, la aproximativ 200 de metri de casa lor.

Pana sa-si dovedeasca nevinovatia, Stephen a stat in arest aproximativ 14 zile, pe care le-a descris ca fiind „cele mai proaste 2 saptamani din viata mea”.

Barbatul se afla inca in arest in momentul in care a avut loc inmormantarea sotiei sale si s-a declarat „devastat” de pierderea suferita. In acelasi timp, intentioneaza sa depuna o plangere formala la sectia unde a fost inchis, denuntand comportamentul politistilor si nedreptatea de care a avut parte.

Sursa: Metro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro