Află totul despre cea mai mare firmă de prelucrare a lemnului

martie 3, 2023

Cine îți poate oferi cele mai calitative servicii atunci când vine vorba de producția de traverse de cale ferată? Îți spunem chiar noi în continuare! Pamirco este afacerea care a decis să continue cu mândrie tradiția începută cu mult timp în urmă de Fabrica de Cherestea din Mănăștiur. Colaborăm cu peste 10 țări diferite: Anglia, Germania, România, Ungaria, Turcia, Slovenia, Egipt, Japonia , Serbia, Belgia, Olanda.

Ceea ce încearcă să compania noastră să facă este să ofere cele mai bune servicii clienților ei. Noi ne ocupăm de prelucrarea și rindeluirea cu impregnarea lemnului de unde ies bine cunostutele railway sleepers. Alături de noi poți învăța cum arată lemnul de esență tare și de înaltă calitate.

Dacă te-am făcut curios în legătură cu minunata artă a prelucrării lemnului, atunci te invităm să citești în continuare. Nu se știe peste ce fel de informații ajutătoare poți da. Dacă ai nevoie de și mai multe răspunsuri, atunci nu ezita să ne faci o vizită chiar pe site!

Care sunt serviciile de care poți profita când alegi să colaborezi cu Pamirco?

Care este scopul fiecărei companii? Fiecare afacere își dorește un singur lucru: să își mulțumească toți clienții! Cum se întâmplă totuși treaba aceasta? Echipa noastră este cea care muncește zi și noapte pentru a se dezvolta din punct de vedere profesional. Tot ce ne dorim este să putem să îți oferim cele mai bune servicii de prelucrare și rindeluire a lemnului. Astfel, reușim să ducem mai departe tradiția Fabricii de Cherestea din Mănăștiur.

Pamirco este o companie care a apărut din dorința de a continua tradiția unei fabrici de prelucrare și de impregnare a lemnului. Echipa noastră formată din oameni de încredere, respectabili și foarte muncitori. Noi suntem cei care îți putem oferi doar servicii de primă clasă și nimic altceva!

La noi vei putea profita de următoarele servicii:

 1. Impregnare
 2. Uscare artificială
 3. Aburire

și este specializată în producția următoarelor:

 1. Traverse de cale ferată normale
 2. Traverse folosite la macazuri și încrucișări
 3. Traverse pentru poduri
 4. Panouri asamblate
 5. Cherestea tivită și netivită pentru industria mobilei

În plus, în cazul în care ai nevoie de alte elemente care intră în construcția căilor ferate, noi chiar suntem dispuși să ți le producem la cerere! Ce altă companie s-ar dedica atât de mult muncii și ți-ar oferi și servicii extra?

Pamirco este firma la care ar trebui să apelezi atunci când îți dorești servicii de calitate

Fiecare membru de-al echipei noastre încearcă din răsputeri să devină din ce în ce mai bun la tot ceea ce face. Ne dorim să oferim cele mai bune servicii de pe această piață. Scopul nostru principal este să mulțumim fiecare client care „trece pragul magazinului nostru”. Ne-am făcut cunoscuți în peste 10 țări diferite, oferind cele mai bune servicii de prelucrare și de rindeluire cu impregnare a lemnului.

În încercarea noastră de a atinge perfecțiunea, am reușit să fabricăm peste zeci de mii de produse făcute din lemn.

 1. 529701 traverse de cale ferată
 2. 238167 panouri
 3. 342861 cherestea

Toate acestea sunt produse din lemn de esență tare. Preferăm un astfel de material, deoarece este unul dintre cele mai rezistente și dure. Multe fabrici preferă folosirea lemnului de esență ușoară, dar noi de dorim să oferim doar ceea ce inspiră calitatea adevărată!

Pentru mai multe detalii despre produsele și serviciile noastre nu ezita să ne faci o vizită direct pe site. Abia așteptăm să răspundem tuturor provocărilor tale! Tot ce trebuie să faci este să ne spui ce produs din lemn dorești și să ne lași să îți oferim doar ce este mai bun.

Noi suntem cei care ajutăm tradiția să meargă mai departe!

Cel mai plăcut lucru în această lume este să vezi cum munca ta este apreciată peste tot în lume, de fiecare client în parte care apelează la serviciile tale. Acesta este motivul pentru care noi continuăm să oferim tot felul de servicii de primă clasă tuturor celor care ni le solicită.

La cerere, noi putem fabrica și produse care intră în componența căilor ferate. Ceea ce ai de făcut este să ne spui care îți sunt dorințele, iar noi ne vom asigura că la tine ajunge cel mai bun produs! Nu uita să ne vizitezi pe site pentru și mai multe detalii!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Află totul despre cea mai mare firmă de prelucrare a lemnului

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro