Afla online cine emite cec-uri si BO fara acoperire

A fost lansat www.ANTITEPARI.ro – Produse/solutii pentru identificarea firmelor care inregistreaza probleme financiare sau care practica ‘sportul’ emiterii instrumentelor de plata fara acoperire.

Orice firma care manifesta grija fata de banii proprii poate evita ‘tepele’ apeland la o reteta simpla, cunoscuta sub numele INFORMATIE, servita acum la birou, in maxim 24 de ore lucratoare.

‘Meniul’ ANTITEPARI consta in:

¤ 1. Radiografii de firme la cerere
O radiografie contine:
– Adresa (sediu si puncte de lucru declarate)
– Obiect principal de activitate
– Capitalul social (subscris si varsat)
– Actionarii/asociatii firmei si cota din capitalul social detinuta de fiecare
– Administratorii firmei
– Rezultatele financiare inregistrate in 2005 si 2004 (cifra de afaceri; venituri totale; cheltuieli totale; profit net/pierdere; numar mediu de angajati).
– Obligatii restante la bugetul de stat, la bugetul asigurarilor sociale de stat, la bugetul asigurarilor pentru somaj si la bugetul asigurarilor de sanatate (la data de 31 decembrie, 30 martie, 30 iunie sau 30 septembrie, in functie de momentul solicitarii informatiilor)
– Incidente de plata majore inregistrate la plata cu cecuri si la plata cu Bilete la Ordin (in cazul in care acestea exista, se precizeaza datele la care au fost inregistrate si numarul incidentelor raportate in zilele respective, precum si daca societatea se afla in interdictie bancara).
Informatiile oferite in cadrul radiografiilor sunt obtinute NUMAI de la institutiile abilitate (Oficiul Registrul Comertului, Ministerul Finantelor Publice si BNR – Centrala Incidentelor de Plati) si reprezinta cele mai recente date din evidentele acestor institutii.

¤ 2. Flux saptamanal ‘ANTITEPARI Bucuresti-Ilfov’
Contine 30 de radiografii pentru firme cu sediul in Bucuresti si in judetul Ilfov.
Firmele ale caror radiografii sunt prezentate in cadrul fluxului saptamanal sunt selectate in functie de propunerile abonatilor, dupa regula primul venit – primul servit.

¤ 3. Flux saptamanal ANTITEPARI ‘Nord-Est’
Contine 30 de radiografii pentru firme cu sediul in judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui.

Consultand radiografiile si informatiile din cadrul fluxurilor ANTITEPARI, aveti posibilitatea de a identifica firme care inregistreaza probleme financiare sau care practica ‘sportul’ emiterii instrumentelor de plata fara acoperire. Unele dintre aceste firme pot fi sau pot incerca sa devina partenerii Dumneavoastra.
www.antitepari.ro