Food & Bar Magazine organizeaza la Cluj Napoca cea de a treia editie a Food & Bar Show - un eveniment de prezentare a tendintelor din Horeca.
La Food & Bar Show veti putea afla detalii despre noutatile oferite de unii dintre cei mai importanti furnizori in scopul cresterii calitatii serviciilor si a maximizarii profitului in Horeca. Evenimentul este alcatuit dintr-o serie de demonstratii practice pentru profesionisti care prezinta diverse echipamente, materii prime si tehnologii de lucru. Demonstratiile sunt sustinute de binecunoscutii maestrii bucatari Horia Virlan si Cezar Munteanu, care vor gati atat retete traditionale, dar si din bucataria internationala.
Programul evenimentului este completat de un seminar de management operational Horeca, cu tema "Folosirea corecta a celor trei resurse - oameni, echipamente si materii prime", sustinut de consultantul Food & Bar, Stefan Szekeres.
Partenerii Food & Bar Show - Cluj Napoca sunt DAAS, Agricola Bacau, Dr. Oetker, Cramele Halewood si Brill Catering. Evenimentul se desfasoara cu sprijinul Clujlife.com si Culinar.ro.
Food & Bar Show - Cluj Napoca se va desfasura joi, 18 noiembrie, la Centrul Expo Transilvania - Cluj, cu incepere de la ora 11.00 si va avea o durata de aproximativ patru ore. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile. Accesul in cadrul evenimentului este gratuit. Informatii suplimentare puteti afla la telefonul 0729 880 042 - persoana de contact Danes Sandra ([email protected]) sau accesand www.foodandbar.ro.
Food & Bar Show este un concept dezvoltat de Food & Bar Magazine si consta intr-o serie de evenimente al caror scop este prezentarea tendintelor si noutatilor in Horeca prin intermediul demonstratiilor practice. Editiile precedente ale evenimentului s-au desfasurat la Constanta si Bucuresti.
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro