Afla ce actrita de la noi a primit trifoi de Valentine’s Day! Dar nu orice fel de trifoi! Ci un set de bijuterii din aur roz cu pietre pretioase!

A avut o saptamana nebuna la Londra, cu emotii si invitati de marca, caci si-a lansat filmul de debut, “D’ORA”, la BAFTA, cea mai cunoscuta locatie pentru evenimente culturale din Marea Britanie. Nici nu s-a gandit o clipa la ziua de Valentine’s Day si a crezut ca o sa treaca neobservata pentru ea. Dar din fericire a fost din nou surprinsa! Actrita si regizoarea Delia Antal a avut astfel parte de cel mai frumos Valentine’s Day. O persoana draga sufletului ei i-a facut cadou un set de bijuterii din aur roz cu pietre pretioase, cercei si colier Van Cleef and Arpels in forma de trifoi cu patru foi. Delia s-a bucurat nespus pentru ca trifoiul, in orice forma a lui, inseamna noroc, exact ceea ce are ea nevoie acum.

“Pentru a reusi in viata mai ai nevoie si de noroc. De Valentine’s Day am sarbatorit intr-un cadru de vis, desi nu ma asteptam. Am luat cina intr-un restaurant cu stele Michelin din Kensington, m-am relaxat si am baut sampanie pentru ca nu am apucat sa fac asta la premiera filmului meu de la Londra, la cat de stresata am fost. Recunosc ca am fost o rasfatata de Ziua Indragostitilor. Imi iubesc meseria si ceea ce fac. Cred in Dumnezeu si El ma supravegheaza si ma indruma sa merg mai departe! Si nu uita niciodata sa ma rasplateasca atunci cand muncesc pana la epuizare!”, spune actrita, care a mai primit si un buchet superb de trandafiri.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro