Afla caracteristicile acestui polistiren expandat de la profesionisti

Ce este acest polistiren expandat?

Acest polistiren expandat este folosit atat pentru constructiile noi, cat si pentru cele care urmeaza sa fie renovate.

Acest material se comercializeaza sunt forma de placi. Placile de polistiren expandat au o dimensiuni cuprinsa intre 1cm si 20cm si fiecare se potriveste unui anumit tip de proiect.
polistiren expandat
Pentru a asigura confortul propriei locuintei trebuie sa realizezi si o izolare eficienta. Printre cele mai favorite alegeri ale consumatorilor cand vine vorba de acest aspect se afla si polistirenul expandat. Desi este o alegere populara nu este singura optiune a consumatorilor.

Este polistirenul expandat cea mai buna alegere pentru proiectul dumneavoastra?

Polistirenul expandat are o serie de calitati de pe urma carora pot beneficia multe proiecte. Studiati cu atentie urmatoarele caracteristici ale polistirenului expandat si luati cea mai buna decizie pentru succesul proiectului dumneavoastra de constructii:

  • Cea mai buna intrebuintare a acestui polistiren expandat este atunci cand vine vorba de izolarea exteriorului unei cladirii. Dar depinde si de ce anume vreti sa izolati caci acest aspect joaca un rol important in alegerea polistirenului. Nu orice grosime este potrivita pentru fiecare proiect de constructii in parte.
  • Calitate foarte utila a acestui material este faptul ca nu poate fi afectat de daunatori precum ciupercile, bacterile sau mucegaiul. Este un aspect foarte important pentru persoanele care urmeaza sa locuiasca sau sa munceasca in cladirea respectiva.

Ce alte informatii de baza trebuie sa mai stii?

Principala proprietate pe care o are acest material termoizolator este incetinirea transferului vaporilor din casa spre afara. De asemenea, materialul nu incarca deloc structura unei constructii, dar este important ca stratul de tencuiala aplicat peste el sa nu fie unul exagerat de mare, deoarece exista riscul ridicat ca acesta sa cada.

In ultimi ani, utilizarea de polistiren expandat a cunoscut o crestere semnificativa, insa pretul sau a ramas aproape neschimbat

Acest aspect este foarte important avand in vedere faptul ca, acum, se utilizeaza atat pentru realizarea sau renovarea unei constructii. Avantajele pe care le ofera sunt foarte mari si se transpun intr-o eficientizarea a costurilor legate de caldura si racire.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Afla caracteristicile acestui polistiren expandat de la profesionisti