Afacerile sezoniere necesita contabilitate sezoniera, dar profesionista

Stiu oameni care muncesc intens intr-o anumita perioada a anului, strang suficienti bani si restul timpului calatoresc sau il dedica pasiunilor lor. Multi intreprinzatori inchiriaza casute din lemn in tot orasul, angajeaza vanzatori sezonieri in perioada de iarna si comercializeaza cu succes: produse traditionale romanesti de pus la masa de sarbatori: tuica, afinata, vin, carnati si sunca, citrice, bomboane de pom, casute din turta dulce si figurine din ciocolata facute manual, instalatii de brad, beteala si globulete.

Au puncte de desfacere raspandite in tot orasul si inchiriaza spatii pentru Targurile de Craciun. Daca au marfa buna si suficienta, vanzatori amabili si corecti si activitatea se desfasoara legal, incasarile sunt suficiente sa le ajunga intregul an.

In sprijinul acestor intreprinzatori doresc sa le prezint cea mai buna firma de contabilitate Bucuresti, Realcont.ro care are o experienta de 14 ani pe piata serviciilor de profil din Romania. Nu are sens sa angajezi un contabil cu norma intreaga, din moment ce activitatea ta nu depaseste 2-3 luni pe an!

In plus, ai nevoie de contabilitate de la distanta fiindca nu esti dispus sa intretii si cateva birouri. Realcont.ro are un portofoliu bogat si agentii economici de top din tara apeleaza la ei deoarece:

-ofera servicii etice de contabilitate, in sensul ca fac totul legal 100% si nu vei fi niciodata in pericolul de a fi penalizat din cauza vreunei erori savarsite de ei

-te tin la curent cu incasarile si cheltuielile si stii mereu cum stai cu finantele. Fac multe operatiuni pentru tine la un pret extrem de avantajos, deci te scapa de multe griji.

-isi asuma responsabilitatea serviciilor oferite. Cu toate ca nu au gresit niciodata, detin o polita de asigurare privind raspunderea profesionala prin care se ofera despagubiri beneficiarilor, in cazul unor erori contabile.

-cunosc perfect legislatia si la cerere ofera si consultanta in domeniu fiscal

-realizeaza toate lucrarile la timp si sunt prompti in trimiterea lor.

 

-se poate comunica prin e-mail sau telefonic cu ei, deci economia de timp este substantiala.

 

-portofoliul bogat contine recomandari din partea unor clienti de notorietate. Unii dintre acestia colaboreaza cu firma prezentata de la infiintarea acesteia, adica de 14 ani, fapt care dovedeste ca au fost 100% multumiti de serviciile oferite.

 

-in cazul in care ai in vedere o afacere permanenta, la un contract semnat pe o perioada de 12 luni se ofera ca bonus o luna servicii de contabilitate gratuite.

 

Nu improvizati contabilitatea si nu angajati pe oricine sa se ocupe de ea, chiar daca desfasurati activitati economice sezoniere! Fiti grijulii cu munca voastra si cu plata impozitelor catre stat, fiindca o amenda reprezinta un punct slab in activitatea pe care o desfasurati si nu puteti invoca nestiinta, atata timp cat profesionistii de la Realcont.ro sunt asi in legislatia fiscala.

 

Este reconfortant sa stii exact banii pe care ii ai in cont, sa stii ca s-a ocupat cineva de achitarea impozitelor si de intocmirea bilantului si in cazul vreunui control serios raspunde de ceea ce face.

 

Firma de contabilitate din Bucuresti este gandita pentru cei care doresc sa faca econimii si sa aiba evidente contabile reale.

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro