Adrian Țuțuianu: Ponta poate fi candidatul Pro România la Capitală

Senatorul Adrian Țuțuianu a anunțat joi că Pro România va susține candidatura lui Victor Ponta, președinte al partidului la Primăria Capitalei și că a renunțat să o mai susțină pe Gabriela Firea după eșecul negocierilor cu PSD. 

 „Cred că vom avea o soluție foarte bună, discutăm cu personalități importante. Ultima variantă e Victor Ponta, candidatura sa la Primăria București va crea un avantaj extraordinar partidului. Majoritatea din partid credem că intrarea lui Ponta va fi benefica pentru partid, daca nu găsim o personalitate foarte cunoscută care să aducă un scor cu două cifre. Ținta la locale în București e de 15%. Victor Ponta a spus ca dacă va fi nevoie și nu găsim o soluție, își va asuma o candidatură”, a declarat Adrian Țuțuianu la Digi 24. 

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a spus că Ponta ar fi un candidat bun, dar el o susține deocamdată pe Gabriela Firea. 

„Prima opțiune rămâne Gabriela Firea, așa cum au fost discuțiile până acum”, a spus Tăriceanu. El a spus, însă, că discuțiile cu Pro România continuă cu privire la un potențial candidat comun. 

 

Sursa: europalibera.org